Devvine Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Γειά σας. Από ότι βλέπετε είμαι ένα νέο μέλος στην κοινότητα σας. Ασχολούμε με την δημιουργία πύργων ή ολόκληρον box όσο αναφορά στους υπολογιστές. Πως μπορώ να σας βοηθήσω? Ευκολο μου λέτε τη υπολογιστή θέλετε. π.χ Θέλω εναν normal Desktop υπολογιστή σε box Πως παίρνετε τον υπολογιστή? Εγώ μπορώ να σας δώσω ξεχωριστά κομμάτια που θα δημιουργούνται απο ηλεκτρικά καταστήματα. Κλειδιά Box = Οθόνη [19'',20'',21'',22'',23'',24''] ,πληκτρολόγια,ποντίκι,ηχεια [2,1,5,1] ,UPS,wireless USB,bluetooth USB,πολύπριζο ασφαλείας. To box είναι ανάλογα με το τι θα πάρετε! Κανονικός πύργως = 500 - 800 Ευρώ BOX Μέτριος πύργως = 800 - 1000 Ευρώ BOX Υψηλός πύργως = 1000 -1400 Ευρώ BOX Gamer πύργως = 1400 - 2009.9 Ευρώ BOX TESTED Πως μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μου? via msn = devvine@hotmail.com via e-mail = devvine@hotmail.com via pm = Devvine via topic FREE! Quote
ProJecT Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Γειά σας. Από ότι βλέπετε είμαι ένα νέο μέλος στην κοινότητα σας. Ασχολούμε με την δημιουργία πήργων ή ολόκληρον box όσο αναφορά στους υπολογιστές. Πως μπορώ να σας βοηθήσω? Ευκολο μου λέτε τη υπολογιστή θέλετε. π.χ Θέλω εναν normal Desktop υπολογιστή σε box Πως παίρνετε τον υπολογιστή? Εγώ μπορώ να σας δώσω ξεχωριστά κομμάτια που θα δημιουργούνται απο ηλεκτρικά καταστήματα. Κλειδιά Box = Οθόνη [19'',20'',21'',22'',23'',24''] ,πληκτρολόγια,ποντίκι,ηχεια [2,1,5,1] ,UPS,wireless USB,bluetooth USB,πολύπριζο ασφαλείας. To box είναι ανάλογα με το τι θα πάρετε! Κανονικός πήργως = 500 - 800 Ευρώ BOX Μέτριος πήργως = 800 - 1000 Ευρώ BOX Υψηλός πήργως = 1000 -1400 Ευρώ BOX Gamer πήργως = 1400 - 2009.9 Ευρώ BOX TESTED Πως μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μου? via msn = devvine@hotmail.com via e-mail = devvine@hotmail.com via pm = Devvine via topic FREE! Πύργος* Quote
Sirocco Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 βλεπω οτι εισαι καινουργιο μελος και καλωσορισες. Πως μπορω να σε εμπιστευτω και πως θα γινει η διαδικασια? Quote
Devvine Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 βλεπω οτι εισαι καινουργιο μελος και καλωσορισες. Πως μπορω να σε εμπιστευτω και πως θα γινει η διαδικασια? Ευχαριστώ Δεν χρειάζετε να με εμπιστευτείς εγώ απλός σου δίνω τα κομμάτια τα ελένχεις και τα αγοράζεις εσυ... Αν εννοείς από συμβατικά τότε μπορείς να ρωτήσεις κάποιον απο εδώ μεσα... Έχω μάθει ότι ο Finito ξέρει καλά... Εγώ δεν πέρνω λεφτά! Μου λες τι θες τα συνδιάζω και σου στέλνω τα sites. Quote
Sirocco Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ευχαριστώ Δεν χρειάζετε να με εμπιστευτείς εγώ απλός σου δίνω τα κομμάτια τα ελένχεις και τα αγοράζεις εσυ... Αν εννοείς από συμβατικά τότε μπορείς να ρωτήσεις κάποιον απο εδώ μεσα... Έχω μάθει ότι ο Finito ξέρει καλά... Εγώ δεν πέρνω λεφτά! Μου λες τι θες τα συνδιάζω και σου στέλνω τα sites. οκ ευχαριστω για την πληροφοριση φιλε! (Φιλικα τα ειπα) Quote
Devvine Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 ok Επρεπε να τα πεις για δουν και οι αλλοι ;) Quote
Recommended Posts