nazghoul Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Omologw.. parafer8hka alla: Keylloger re cs dn nomizw na xoun ta site twn server k o monos kindynos p diatrexete xrhsimopoiwntas to exploit ayto einai na sas bannaroun.Egw p to dokimasa ston server m(l2j interlude) doueleye k sthn consola dn elege tpt paramono gia packets ta opoia dn douleyan. Twra aksiopistos k etc an eimai dn mporw na katalavw thn apopsh ayth ka8ws oti sas lew einai akindyno se apopsh na sas vlapsw me threats ktl dioti oti kanete to kanete me dika sas tools k l2.exe.... Oson anafora ton anath3ma k gia kapoious allous, parakolou8wntas tis syzhthseis tous mou fanhkan ypsilou epipedou gnwsewn(mallon gt dn kserw egw polla) k oxi tpt trelo :D Tespa, o monos kindynos sto exploit ayto einai na fate ban kai to exploit ayto einai ka8ara na kaneis thn plaka sou k oxi kati fovero k tromero(alla aksioshmeioto). A, nazghoul kalh h kakipopsia alla esy mas aperipses entelws! :P:P Tha to evaza egw to +1 alla me prolave o hax0r tCp! I kaxipopsia kanei kalo :P hehe ade gn (to keylogger entelos asxeto me to thema entometaksi dn kserw p kolage kaitopa xD)
Demonic SouL Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 e Daksi o kathenas exei epifilakseis paromiou tipou share sto parelthon eixan kataliksei se keyloggers kai alla!!! Oute go to dokimasa oute prokiete dld mono gia scam tha bOrouse na xrisimopoieithi kai dn eimai Uper... DemoniC sry re p dn kathisa na dw ola ta post tou mariou gia na dw an einai aksiopisto i oxi to share alles fores tha psaxoulevw kai tis 55 selides me ta posts tous >.> marios Coolarise ton ekanes ton anathema Microsoft programmer >.< tCp gratz stin periptosi p doulevei kai sry gia tin kaxiPopSia alla h epifilaksi dn evlepase kanenan ^^ giannaki oti thes emena rota xerw o kathe member ti rolo varaei edw mesa :P se xarti tous exo grammenous me ta warnings xD dont worry :P
MariosGr Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 UPDATE: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up .
ChaOtiC* Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Apo oti ktlv xwris na exw ta posts einai gia to pws na milate sta announcements mesw Phx... To vlepoun oloi ston server k oi perissoteroi to xaftoun oti eistai GM... Tespa to eixa dokimasei se 1 interlude server... Parte to name m tou na to dokimasete an zei akoma...:P L2 ExcelsiorVsMitos-Xtreme...
nikthegreek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Kane m mia xari,exw dilwsei kai alles fores oti eimai diskolopistos,opote dwse mas mia foto me esena na milas pali xwris na kribeis to name s omws. tha symfonisw me ton FAK.. auto to kanun poloi k dinun apo allous foto h otidipote allo an fovaste toso poloi na mhn fenete to name sas eukolo einai valte gia name p.x. maxcheaters,test.. h otidhpote allo thelete.. wres wres edw mesa den xerw eikikrina ti na pistepsw k ti oxi.! :(
jimis1 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 +1 Bravo nice spam dn kserw gia +1 esi pados exeis -1 :P Nc re Gj douleui to exw petixi se arketous servers Nomizo exw ksanadi ena Idio Topic ston maxcheaters apo eki to ematha...
Recommended Posts