Jump to content

Recommended Posts

Posted

Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου από το Market account μου , μπορώ κάπως να τον βρω η να κάνω sign

in με άλλο ;

Posted

Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου από το Market account μου , μπορώ κάπως να τον βρω η να κάνω sign

in με άλλο ;

Νομίζω είναι ο ίδιος με το gmail account σου, αν τώρα ξέχασες το pass κάνε άλλο account καλύτερα.

Posted

Μόλις βρήκα τον κωδικό μου !!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν μόλις βρω νέα games/applications σας το λέω αμέσως για να το κρατήσουμε ζωντανό ;)

Posted

Μόλις βρήκα τον κωδικό μου !!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν μόλις βρω νέα games/applications σας το λέω αμέσως για να το κρατήσουμε ζωντανό ;)

Ναι αμέ, ποσταρέ τα και θα τα κάνω update εγώ στο αρχικό post. Μεγάλη χαρά μας θα ήτανε να το έκανε sticky ένας moderator επίσης! Ευχαριστώ.

Posted

Ναι αμέ, ποσταρέ τα και θα τα κάνω update εγώ στο αρχικό post. Μεγάλη χαρά μας θα ήτανε να το έκανε sticky ένας moderator επίσης! Ευχαριστώ.

Μπορεί να γίνει κ αυτό αρκεί να δούμε ότι ενδιαφέρονται αρκετά άτομα..

Posted

Βρήκα 3 γαμάτα παιχνιδάκια..

-ActionPotato

-TicTacToe

-Abduction

Topic updated με τα παιχνίδια σου! Το ActionPotato δεν το έβαλα γιατί είναι potato!

Posted

Σχολιάστε ελεύθερα τις εφαρμογές που δοκιμάζετε παίδες να δίνουμε ένα feedback ποιά αξίζει και ποιά όχι και να κάνουμε ένα άμεσο topic για κατόχους Android κινητών...