Jump to content
  • 0

provlima me to delete mobs

Question

Posted

kalispera pedia..

eimai arxarios developer kai edw me ena filaraki prospa8oume na ani3oume server..

agorasame ena pack vasismeno panw se l2jteon to opoio otan svinw kapoio mob kai kanw rr to server 3anavgenei to mob..

mporeite na m pite kapoia lisi?

euxaristw poli :)

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

den leei re si na mpw na kanw delete apo to db 1-1 ta mobs lew opws mpenw sto game na ta kanw kai molis na kanw rr to server na mn iparxoun pali opws prin..na einai deleted..

Me poia logikh?

An ena mob einai idio... kai exei idio id... kai einia spawned se kapia area an to kaneis delete apo db tha vgei apo pou kai na einai....

Kai an variese... na to kaneis ayto tote tha variese kai na psakseis to provlima... me aythn tin logiki... ta theleis olla etoima.

Kai den tha mathis pote etsi opos prepei... an theleis na mathis i to kaneis gia plaka.

• 0
Posted

DELETE FROM `npc` WHERE `npc_id`=to id tou npc;

To vazeis sta npc.sql

Gia na min psaxneis to mob.

p.x;

• 0
Posted

re aderfe eimai sigouros to pack exei config pou ftiaxneis to delete alla den 3erw pos legete :S

Sou dino mia grigori voythia den kserw ti pack exeis pios to exei ftiaksei... kai ti eixe sto mialo toukai ...kai an exei sta config epilogh gia delete mobs O.o.

Nai einai l2jteon ara Interlude ta perisotera Interlude se java einai 30% etoima apo kathe apopsei. skills,quest,character effects,raid boss.

Twra ama eisai sygouros gia kati psakse.

Ayta eixa na sou pw... kali sinexeia aderfe.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...