Jump to content

Recommended Posts

Posted

;) poli kali doulia as ta kitaksi afto pou ipame kai na mathi to pedi apo photoshop kai ta ipolipa anw Good Luck

yeap gia arxi 8a sinistousa kai egw na arxisei na ma8enei photoshop ( estw kai guide gia signatures einai tromera xrisima gia to client mod ) etc 8a ma8ei swsta color settings kai to apotelesma 8a einai apeira kalo pou mporei na asxoli8ei kai sobara gia na kerdizei kai epipleon xrimata apo auto :) Good luck k apo mena

Posted

doksa to 8eo ta teleftea 2 xronia Doulevw sto photoshop :) (to 7 mono auto kserw gt mono auto eixame sto sxoleio, oi ka8igites mas ma8enan apla pragmata alla pleon ftiaxnw site's sto photoshop :) ) xwris na to parw pano mou vevea pistevw pws mporw na xrisimipohsw to photoshop! :D oso sofaki to video me ta weapon's apla ta spaei!! kai exw aporia... pws ginete kapios-kapia pou exei gnwsh se auta as ta poume modification's :P na min to xrisimopoihsei ws epaggelmatiko skopo??? diladi gia paradeigma na ftiaxnei tetia kai na ta poulaei !!! tespa epidi ksefevgw apo to 8ema mas :P twra 8a katsw na asxoli8w me ta programata kai elpizw na vgalw kapia akri ! 8a ksekinisw me to guide ths Sofaki kai epeita tou FritS™. kai pali xilia euxaristw paidia :) kai an kataferw na kanw na kserete oti sas to xrwstaw!! ;)