Jump to content

Recommended Posts

Posted

;) Γεια σας ....πρώτον οφείλω να πω οτι το forum σας ειναι πολυ γα***το. συγχαρητηρια.

Ο λογος που εκανα το post ειναι επειδη χρειαζομαι επειγοντως καποιο προγραμματακι για τον isogames ο οποιος ειναι interlude server.Σας παρακαλω καντε κατι.εχω δοκιμασει τα παντα αλλα το gameguard δεν μ' αφηνει να κανω τιποτα.

Οποιος ξερει και μπορει να κανει κατι ας απαντησει στο post η ας μ στειλει e-mail sto lowbapboy@hotmail.com

:( πριν λιγο καιρο μου κλεψανε το account.δηλαδη μου κλεψανε items 2 χρόνων κ ειμαι πολυ down απο τοτε.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Posted

www.isogames.com

σε παρακαλω κανε οτι μπορεις κ μετα ζητα μου οτι χαρη θες.στα ισα και δωρο στο σπιτι σου θα σ στειλω. ( μια 2μετρη ξανθια) :P  :D

Posted

αχαχαχ  8)

οχι δεν ξερω ποιος τα εκλεψε.εστειλα e-mail για  help  αλλα κλασικα γράψιμο.

τεσπα.σ ευχαριστω παντως για το χρονο σου και για το help σου.θα μπαινω συνεχεια να δω αν βρηκες κατι  :D ;D

Posted

tha perimeno t'allo kalokeri....tha xo krimeno stin ammoudia ena asteri.... :-\

ki olo...perimeno...na apantiseis...to gameguard tou iso na ga****seis......

kane kati re man.dose ena simadi zois :)

• 3 months later...
Posted

EXEI 3ANAGINEI SE E-GLOBAL EIXA FULL A GRADE KAI SWORD OF MIRACLES ACUMEN.ME EBALE O GM PK KAI ERXOTAN KAI ME ERIXNE.LOL?             

PITE KATI

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock