Jump to content

gulk123

Members
  • Posts

    5
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About gulk123

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

gulk123's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Καλησπερα , ειχα ξαναποσταρει οτι εχω καποιο προβλημα αλλα δεν δεχτηκα καμια απολυτως βοηθεια . Το guide που ακολουθω βρισκεται εδω : http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=145109.0 και ειναι του παπαδιτσα . Ολα ειναι τελεια και καλα μεχρι που πρεπει να ανοιξω το database installer οπου μου βγαινουν αλλα εμενα . Πιο συγκεκριμενα σας εχω μια φωτο τι μου βγαινει εμενα και συγκρινετε το με αυτο του παπαδιτσα . Για καλυτερη εικονα πιεστε εδω : http://img27.imageshack.us/img27/5962/howw.png Μπορει καποιος να με βοηθησει μεσω skype - team viewer ?
  2. Παιδια προσπαθω με πολυ ζηλο να φτιαξω ενα σερβερ . εχω δει ολα τα l2jdb τutorial και τα εχω μαθει απεξω . Ολα πανε τελεια μεχρι που φτανω στο script για το mysql που ολα μου πανε στραβα . Εννοω οτι μετα το πρωτο enter που λενε ολα τα tutorial μου βγαζει να φτιαξω τα settings και εγω δεν ξερω . Παρακαλω βοηθειστε με μεσω team viewer . Στειλτε μου σε πμ το skype σας !!! Ευχαριστω .
  3. Γεια σας παιδια . ειμαι νεος στο foroum και θα ηθελα να δω αν μπορω να ανοιξω ενα λ2 σερβερ απο τον υπολογιστη μου . Το προβλημα ειναι οτι ολα τα guides στο google δεν βοηθανε πολυ . Πιο συγκεκριμενα θα ηθελα να ανοιξω ενα server οσο πιο κοντα γινεται στον l2pride .Αν γινεται σας παρακαλω βοηθηστε με στελνωντας links για σελιδεσ που θα με βοηθησουν . Εχω μικρο αριθμο ποστ και ετσι δε μπορω να δω καποια σημαντικα threads εδω μεσα . Αν γινεται ο σερβερ που θελω να ανοιξω να ειναι ακριβως ο ιδιος με τον pride δεν με πειραζει .
  4. Παιδια θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιο Βug για τον l2pride server.!Περιμενω Link :-) Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...