Jump to content

SNA

Members
  • Posts

    14
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About SNA

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

SNA's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. http://euro-pvp.ru/ 7-8K online.The only problem is, that is a russian one,so 99% of the server speak russian.
  2. You have to wait a couple of hours. Now what α couple of hours does means,i have no idea. "We had to update the server and rebooted. Figures windows update completely screwed our MSSQL configurations, and even cancelled our firewall rules so I had to login through IPMI to get things going. We will be up and running today and within the next couple of hours. Stay with us we are going to go today! Dradden" Thats the news from facebook page.
  3. so if someone donate after 10-15 days isnt stupid?
  4. Ότι features και να σκεφτειτε ο server θα κλεισει σε μερικες μερες.Γιατι πολύ απλα δεν φταινε τα features.Το παιχνιδι εχει φτιαχτει για ετσι ώστε μεσω του αργου xp,αλλα και των quests,να αργεις να το ολοκληρωσεις.Οι mid αλλα και hight rates servers,από τη φυση τους παρακαμτουν τη φιλοσοφια του αργου xp και των quests,με αποτελεσμα ο στοχος του παιχνιδιου να ολοκληρωνεται σε λιγες μερες.Ετσι το μονο που κανουν είναι να προσελκυουν όλα τα παρτσακλα που διψουν μονο για αιμα και pvp,και δεν χανουν την ευκαιρια να διαμαρτυρονται για bugs και corruption,μολις αντιληφθουν ότι καποιος άλλος είναι καλυτερος από αυτους.Οι mid kαι οι hight rate servers αποτελουν αλλοκοτη παραμορφωση του παιχνιδιου,και μοιραιως αλλοκοτο είναι και ένα μεγαλο μερος των παικτων που προσελκυουν.
  5. so here is the counter for the official servers http://naia.kaifas.lt/nosound
  6. Μακαρι να ξερα.Εδω δε μιλαμε για lag μιλαμε για αηδια. Εκτος βεβαια και αν στο GOD η ncsoft εχει βαρυνει τοσο πολυ τα γραφικα και οσοι εχουμε παλιοτερης τεχνολογιας υπολογιστες χρειαζομαστε αναβαθμιση.Τωρα τι υπολογιστη εχω μη με ρωτισεις γιατι με τεχνικα χαρακτηριστικα και καρτες γραφικων εχω ιδεα. Το μονο που ξερω ειναι οτι μεχρι το gracia final και σε servers με μπολικο κοσμο οπως ο dex επαιζα μια χαρα χωρις lag.
  7. Eγω στον Magmeld παιζω(τροπος του λεγειν),αλλα δεν την παλευω καθολου απο το lag. Και οταν λεω δεν την παλευω,δηλαδη δεν αξιζει ουτε να παιξεις για 10 λεπτα. Ο shilen νομιζω οτι εχει ακομα περισσοτερο κοσμο και λογικα θα lagareis ακομα περισσοτερο.
  8. Τελικα αν εχω καταλαβει καλα,η ncsoft πηρε χαμπαρι οτι θα πρεπει να βρει λυσεις σε ορισμενα σημαντικα προβληματα οπως Τα χρηματα που απαιτουνται για τη μηνιαια συνδρομη Το αργο leveling To προβλημα με το γεγονος πως ηταν εξαιρετικα δυσκλο να ντυθει με armor kai weapon καποιος ,ιδιως στα χαμηλα level. Aυτα ηταν κυριως και τα τρωτα σημεια του official,τα οποια ειχαν εκμεταλευτει οι prinate servers και ειχαν παρει μεγαλος μερος απο τους παικτες. Συνεπως πλεον ειναι σχεδον βεβαιο πως οι low rate private servers θα αρχισουν να εξαφανιζονται. Αντιθετα πιθανοτατα θα συνεχισουν να φυτοζωουν οι mid kai high rate,οι οποιοι στην ουσια παρεχουν ενα διαφορετικο παιχνιδι απο του official. Παντως για μενα που δεν εχω πολυ χρονο για να αφιερωσω,το ερωτημα παραμενει.Ποσα τερατακια θα πρεπει να κοπαναω στον official για να παω απο τα 75 level στα 76?
  9. To Lineage όπως οι περισσοτεροι το γνωρισαν και το αγαπησαν τελειωσε με το Interlude.Απο κει και περα όλα τα updates,αλλαξαν ριζικα το παιχνιδι. Και όπως συμβαινει με όλα τα παιχνιδια-και παρολο που πολλες φορες οι αλλαγες είναι προς το καλυτερο- τελικα οι αλλαγες αυτές δεν εγιναν αποδεκτες από πολλους παικτες. Για παραδειγμα παρτε το ποδοσφαιρο.Ειναι το δημοφιλεστερο αθλημα στον κοσμο και εδώ και 100 χρονια δεν εχει γινει καμια σοβαρη αλλαγη.Και οποια κατά καιρους προταση για αλλαγη υπηρξε, απετυχε παταγωδως. Συνεπως για μενα- όπως και για πολλους αλλους- από το Kamael και μετα το Lineage δεν είναι πια το ιδιο παιχνιδι. Μπορει να είναι καλυτερο η χειροτερο, δεν ειναι ομως αυτό που αγαπησαμε.
  10. Αυτο τωρα ειναι επιχειρημα?Και αν ειναι επιχειρημα συνηγορει υπερ της αποψης μου η οχι?
  11. Nα στο εξηγησω εγω.Οι High Rates,εχουν ενα και μοναδικο σκοπο.Το κυνηγι των pvp/pk.Kανεναν αλλο σκοπο δεν εχουν.Με ενα χιτ πηγες 85.Δεν υπαρχουν quests,δεν μπορεις να αντιληφθεις την πραγματικη χαρα του παιχνιδιου. Ως εκ τουτου,προσελκυσαν χαμηλης ηλικιας παικτες,που πριν καλα καλα μαθουν τις βασικες αρχες που θα πρεπει να διεπουν τις ανθρωπινες σχεσεις(εστω και σε ενα εικονικο κοσμο),εμαθαν πως να σκοτωνουν chars πατωντας ασταματητα το f1 kai to f2. Αυτος νομιζω πως ειναι και ο σκοπος των High Rates,να προσφερουν σε καποιον την ικανοποιηση οτι σημερα σκοτωσε πολλους. Αυτους τους πελατες σκοπευαν να πιασους αυτους επιασαν.
  12. Καθε μερα τα ιδια και τα ιδια.Σερβερς ανοιγουν,σερβερς κλεινουν. Και τελικα δεν γινεται να φταινε παντα ολοι οι σερβερς. Τα βλαμενα που περιφερονται απο σερβερ σε σερβερ,δεν φταινε σε τιποτα? Ειναι αυτα που ενω διαμαρτυρωνται για τα Critical του τοξοτη,την ιδα στιγμη βριζουν μαναδες και οικογενειες στο chat ανευ λογου και αιτιας. Ειναι αυτα που ενω απαιτουν 24 ωρες το εικοσιτετραωρο τον gm online,δεν παραλειπουν να feedaroyn στην ολυ. Eιναι αυτα που φωναζουν για τα bug του σερβερ,αλλα απο την αλλη δεν θα τους χαλαγε αν εφτιαχναν +16 με τα ιδια bugs. Ειναι αυτα που διαφημιζουν στον ενα σερβερ καποιον αλλο,και πριν αλεκτωρ λαλησει τρεις,την εχουν κανει και απο τους 2. Ειναι αυτα που ακολουθουν με ευλαβεια τον μεγαλο leader απο σερβερ σε σερβερ,και παρακαλανε να μαθουν το μυστικο της αθανασιας. Το τελος του lineage δεν ηρθε μονο του.Ηρθε μαζι με τους high rate servers.Και μαζι με τους σερβερς αυτους μπηκαν στο παιχνιδι και χιλιαδες ανηλικα Ελληνοπουλα,που δυστηχως η μαμα τους δεν τους εμαθε μια απο τις βασικοτερες αρχες που θα πρεπει να εχει καποιος στη ζωη του.Το σεβασμο.
×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock