Jump to content

Claymore

Members
  • Posts

    13
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About Claymore

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Claymore's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. I choosed Warlord...even though i think Destro is better at pvp...i like better playing with warlord :D
  2. Huge Update.... Cant wait for it to come out!
  3. Πολύ χρήσιμο! Συνέχισε την καλή δουλειά!!!!
  4. Gj! Πολύ καλή δουλειά mate και έψαχνα ένα! ;)
  5. το βρήκα! είχα ξεχάσει να μεταφέρω κάτι =)
  6. Να σε ρωτήσω, έκανα Execute το sql αρχείο και πέρασα και τα data στον φάκελο του gameserver και το κάνω spawn, του μιλάω και όταν πατάω get buffs μου βγάζει το μήνυμα "You dont have the requirements...npc...κτλπ.."
  7. Αρκετά χρήσιμο για new developers απλά να μην είναι τελείως απροστάτευτο το σύστημα!
  8. και καλύτερα ελληνικά.... δυστυχώς ένα μεγάλο guide σε greeklish δεν το διαβάζεις εύκολα.... thanx πάντως..
  9. Ty για το share!!! Αν θέλω να κάνω edit ένα ήδη υπάρχον weapon δουλεύει οκ , αλλά αν πάρω την γραμμή ενός weapon και την κάνω copy paste στο τέλος του weapongrp.dat και αλλάξω το id ώστε να το έχω σαν 2ερο όπλο και να μην πειράξω το default, μετά όταν κάνω spawn το καινούριο id μου λέει ότι δεν υπάρχει. Πρέπει να το βάλω στο itemname-e.dat?
  10. Μπορείς να ανεβάσεις πάλι το env.int? ή να μου πεις πόσο έχεις ορίσει τα Opacity & Num γιατί μου εμφανίζει εκείνο το στρογγύλο glow στη βάση του με αποτέλεσμα να μην φαίνεται πολύ το electric glow στο υπόλοιπο weapon. Στις pic σου το έχεις φτιάξει ωραία. Αυτό μου εμφανίζει:
  11. Πολύ καλό Guide!!! http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_colors Περιέχει έτοιμους συνδιασμούς R+G+B με τα χρώματα! Έχει κανείς κανένα έτοιμο καλό συνδυασμό? π.χ όπως αυτό στην pic του vladimirou!
  12. papaditsa Hi και από εμένα... Προσπαθώ να σηκώσω Epilogue Server και τα είχα όλα οκ εκτός από το μήνυμα όταν πήγαινα να μπω στον server. Your Protocol Version is different. Έκανα edit sto server.properties και έβαλα αυτό γιατί δεν υπήρχε: # Minimum and maximum protocol revision that server allow to connect. # Warning: You must make sure that the minimum revision is always less than or equal to the maximum revision. # Default: 83 MinProtocolRevision = 1 # Default: 87 MaxProtocolRevision = 999 και έχω αλλάξει αρκετά system folders αλλά crasharei στην εκκίνηση και βγάζει το message... General protection fault! History: L2ParamStack::Top <- NSystemMessageManager::EndSystemMessageParam <- NConsoleWnd::EndSystemMessageParam <- NConsoleWnd::ConfirmDlg <- UGameEngine::Init <- InitEngine Mήπως έχεις ένα έτοιμο system folder για epilogue? Edit: το βρήκα μέσα στο forum είχα ξανακάνει search αλλά ήταν πολύ κάτω!! Έκανα και full update και μπήκε!!!!!!! τέλειο guide!
×
×
  • Create New...