Jump to content

josh.x

Members
  • Posts

    4
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About josh.x

Profile Information

  • Gender
    Male

josh.x's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. αυτό ειναι το multisell: <?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <!-- Created with Lineage II - Multisell Managero --> <list maintainEnchantment="true"> <!-- Baium Hair --> <item id="1"> <ingredient id="3470" count="5000"/> <ingredient id="3481" count="8000"/> <production id="200007" count="1"/> </item> </list> Andrew™ ναι το ιδ ειναι σωστό!
  2. Καλησπέρα παίδες. έχω ένα πρόβλημα με ένα εικονίδιο από τα baium hair. Έχει ως εξής: Έχω βάλει τα baium hair μέσα σε ένα multisell. Το εικονίδιο που μου δείχνει είναι παντελώς άσχετο με τα baium hair. Όταν όμως το αγοράσω από το multisell μέσα στο inventory μου, φαίνεται το εικονίδιο του baium {Αυτό ακριβώς που θέλω να φαίνεται και στο multisell} Το ίδιο συμβαίνει και όταν τα φορέσω. Δηλαδή με πιο απλά λόγια άλλο εικονίδιο δείχνει στο multisell shop και άλλο στο inventory. {{Όπως το δείχνει στο inventory δηλαδή θέλω να το δείχνει και στο multisell}} Δοκίμασα να πειράξω τα link για τα εικονίδια από το armorgrp αλλά και πάλι τίποτα.! Ωστόσο τα επανέφερα όπως ήταν. Δοκίμασα να ψάξω σε πολλά forum, σε μηχανές αναζήτησης αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Οπότε βασίζομαι στις γνώσεις σας. Υ.Γ > Δουλεύω Interlude Client με L2j Frozen Pack σε revesion 1004.
  3. Καλησπέρα παίδες. έχω ένα πρόβλημα με ένα εικονίδιο από τα baium hair. Έχει ως εξής: Έχω βάλει τα baium hair μέσα σε ένα multisell. Το εικονίδιο που μου δείχνει είναι παντελώς άσχετο με τα baium hair. Όταν όμως το αγοράσω από το multisell μέσα στο inventory μου, φαίνεται το εικονίδιο του baium {Αυτό ακριβώς που θέλω να φαίνεται και στο multisell} Το ίδιο συμβαίνει και όταν τα φορέσω. Δηλαδή με πιο απλά λόγια άλλο εικονίδιο δείχνει στο multisell shop και άλλο στο inventory. {{Όπως το δείχνει στο inventory δηλαδή θέλω να το δείχνει και στο multisell}} Δοκίμασα να πειράξω τα link για τα εικονίδια από το armorgrp αλλά και πάλι τίποτα.! Ωστόσο τα επανέφερα όπως ήταν. Δοκίμασα να ψάξω σε πολλά forum, σε μηχανές αναζήτησης αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Οπότε βασίζομαι στις γνώσεις σας. Υ.Γ > Δουλεύω Interlude Client με L2j Frozen Pack σε revesion 1004.
×
×
  • Create New...