Jump to content

HolyDick212324

Members
  • Posts

    6
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About HolyDick212324

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

HolyDick212324's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. ΑΚΥΡΩ ΣΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο vrfffffffsssw ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ DDOS. ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ BANNARETE TO ACCOUNT AUTO. LOCK IT.
  2. Να με φτιαξουν? 5-6 Account εχω κανει και εχουν φυγει Ban. Απο την στιγμη που δεν νιωθουν εγω εδωσα μια διορια μεχρι αυριο να φυγει το Ban και να συνεχιστουν ολα ηρεμα,αν δεν γινει τιποτα..θα δειτε την συνεχεια μονοι σας.
  3. ναι μωρε ο καραγκιοζης απο την αρχη δεν με γουσταρε,ρωτα τον,τον μαλακα και ο ιδιος ξερει οτι δεν εχω κανει το DDOS απλα λεει τα δικα του. Ας μου κλεισει τον Server,εγω θα του κλεισω το MXC. Εγω δεν εχο προβλημα με κανεναν την δουλεια μου ηθελα να κανω ηρεμα και ωραια.
  4. Κοιτα απο την στιγμη που ανεβασα φωτο και ο Elfo μαζι με τον τσιρο του λεγανε μαλακιες,μου φτανει. Εγω ποτε δεν πειραξα κανεναν,εγω εμπαινα καθε μερα στο Mxc για τα Τrades μου και για να διαφιμησω τον Server μου. Απο κει και περα,δεν ειναι δικο μουπροβλημα πλεον,απο την στιγμη που γινετε εδω μεσα οτι νανε.
  5. θα το βαραω ρε πουστιδες μαζι με καμια 10ρια ατομα. Να Δουμε τι αρχιδια θα εχετε ΜΑΧΤΟΡ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ.
  6. τι να μιλησω βρε βαζελε εδω περα μου σκανε τα BAN,αβερτα χωρις λογο και αιτια,εε αφου το εφαγα που το εφαγα γιατι να μην κανω αυτο για το οποιο εφαγα Ban?
  7. 3ereis poso efkolo einai na vreis ena booter?den to perimena...o Maxtor elave to mhnyma..ade na doume.. toso kales pipes kaneis?
  8. Spase kana spyri esy. θα εχεις νεα μου συντομα αφου θελεις παιχνιδακια Elfo.
  9. Χμ...κοιταξτε για να λεμε τα πραγματα με την αληθεια τους ο Ελφο ποτε δεν με συμπαθουσε ουτε εγω αυτον ιδιετερα,ολο αυτο με το DDos ηταν απλα μια αφορμη του "Ελφο" για να φυγει και το 2ο μου ακκ Ban. Αλλοι με πανε αλλοι οχι, Αλλα επειδη ποτε δεν εχω πειραξει κανεναν εδω μεσα,και με εχετε γαμησει στην κυριολεξια Θα σας το ανταποδωσο με το ιδιο χαρτι. Maxtor ετοιμασου,για DDoS δεν εφαγα Ban? καιρος να αρχισω να βαραω στα αληθεια μιας που το εφαγα,φυλακια θα εχετε νεα μου συντομα. Elfo φυλακια στην μαμα σου μωρο μου :* (Εχει χαρει που εισαι στην αγγλια πουστρακο και δεν μπορο να σε καταγγειλω για το DDOS)
  10. Ti egine,den phres pipa apo ton Elfo smr kai dn exoume kefakia?
  11. I Dont really like it could you try again?:D Something with more effect and cool colors,something fancy Clan name is "NewDestination" in www.l2pride.net
  12. 24x16 (Ally+Clan)Crest Something cool with hq,and with letters"ND"
  13. i PAID 1 TIME FOR DONATE AND 1TIME FOR VIP,BOTH ACCOUNTS BANNED.NOW JUST TROLLING ARROUND.
×
×
  • Create New...