Jump to content

Heartless

Members
  • Posts

    30
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Feedback

    0%

About Heartless

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Death Valley
  • Interests
    Guess Who.

Heartless's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Εχω γραψει αρκετες. Δες τες τεκνον.
  2. Να είσαι σιγουρος οτι δεν προσπαθώ να μιμηθώ κανέναν.
  3. Θα προσευχηθω για την ψυχη σου διοτι είσαι χαμένη υπόθεση.
  4. Ηταν δυο εφηβοι. Ενα αγόρι και ένα κορίτσι. Ζουσαν σε εναν αγρο. Εκει περα δεν είχαν ουτε internet ουτε τηλεοραση, αλλα ουτε και ραδιοφωνο. Ηταν ξεκομένοι απο τον πολιτισμο και ζουσαν στις φάρμες τους με τις οικογένειες τους. Ολα κοιλουσαν ήρεμα μεχρι εκείνη την μέρα. Ηταν και οι δυο ξαπλωμένοι κάτω απο ένα δέντρο. Κατω απο μια μηλιά για την ακρίβεια. Κοιταγαν τον ήλιο που σιγα σιγα κριβόταν πισω απο τα βουνά αφήνοντας πισω του ενα πορτοκαλι χρώμα. Φύσαγε ενα δροσερο αεράκι. Τοσο μικρο ώστε να μην κρυώνουν αλλα και τοσο μεγάλο ωστε να μην ζεστένονται. Ξαφνικα, το αγορι ρωτησε την κοπελα, τι ειναι το sex. Το κοριτσι που ηταν καπως πιο μορφωμένο αρχησε να περιγραφει στο αγορι τι ειναι sex. Το λαθος που εκανε ομως ήταν οτι δεν χρησιμοποιοισε λεπτομέρειες και δεν ηταν αρκετα συγκεκριμενη για ποιοες τρυπες μιλάει. Το αγόρι θολωμενο εβγαλε το πέος του και το εχωσε με μανία στον αφαλο της κοπελας. Το εκανε με τοση μανια που αφαλος ανοιξε και αρχησαν να μπαινουν στο εντερο της σπερματα και ούρα διοτι την ώρα που εβαζε το πεος αποφασισε να κατουρήσει. Το κοριτσι πανικόβλητο αρπαξε μια πέτρα και έκοψε στα δύο το πεος του και το έχωσε στο ματι του αγοριου. Το αγορι αρχησε σπαρταραει. Τα αίματα και τα σπέρματα έτρεχαν ποτάμι. Καθως ειχε τυφλωθει ο τρελός του χωριου του όρμηξε και άρχησε να το γ******* με μανια με αποτέλεσμα το αγορι να μίνει εγκυος και να κολλησει aids. Το κοριτσι ετρεχε καλιβοντας την τρυπα για να παει γρηγορα στο νοσοκομείο. Στον δρομο ομως για κακή της τύχη ηταν 10 ναρκωμανής πακιστανοι οι οποίοι άρχησαν να την γ***** και στην συνεχεια να την σπερματώνουν ως ενδηξη νίκης. Η σκηνή έκλεισε με τους πακιστανούς να τυληγονται στις φλογες.
  5. Θελει κανεις καινουργια ιστορια?
  6. Ηταν δυο φιλοι. Οχι ομως απλα φιλοι. Ηταν κολλητοι. Απο τοσο δα μικρα παιδια κανανε αυτοι οι δυο παρεα. Μαζι κανανε το πρωτο τους τσιγαρο, μαζι πιδηξαν τον πρωτο τους σκυλο, μαζι χτυπησαν την πρωτη τους ενεση. Ειχαν περασει ομως και πολλους καβγαδες και αντιπαλωτητες αλλα η δυναμη της φιλιας τους τα ξεπερνουσε ολα τα προβληματα. Μεχρι εκεινη την μερα... Ο Μπαμπης (ο ενας απο τους δυο φιλους) ηρθε κουρασμενος απο την δουλεια του, γυρω στις 8 η ωρα. Εκατσε στον καναπε ενα λεπτο να ξεκουραστει. Ομως ειχε την εντυπωση πως ακουγε κατι απο τον πανω οροφο. Στην αρχη σκεφτηκε πως ηταν απλα ο αερας που εμπαινε απο καποιο ανοιχτο παραθυρο. Ομως ο ηχος αυτος ακουγοταν σαν τριξιμο, και δεν σταματουσε. Ψιλοφοβισμενος αρχισε να ανεβαινει δειλα-δειλα τις σκαλες. Στον επανο οροφο υπηρχε μια κρεβατοκάμαρα και μια τουαλετα. Καταλαβε ομως πως οσο πλησιαζε την κρεβατοκαμαρα ο ηχος ολο και δυναμωνε. Με σταθερο βημα και με αποφασιστηκοτητα πλησιασε την πορτα και με μια γρηγορη κινηση την ανοιξε. Το θεαμα που αντικρισε τον αφησε αφωνο. Ο κολλητος του γ****** τον 70 χρωνο αδερφο του. Δεν ηξερε τι να κανει. Σαστισμενος, εβγαλε το πεος του και αρχισε να βαραει με μανια τον αδερφο του και στην συνεχεια αρχησε τον γ****** χωρις σταματημο. Ο κολλητος του προσπαθησε να τον σταματησει αλλα καθως σηκωνώνταν ορθιος ο Μπαμπης χτηπυσε με το πεος του το κεφαλι του κολλητου του με αποτελεσμα να τυληχτει στα σπερματα και στις φλογες. Αμεσως ο Μπαμπης συνηδητοποιοισε πως δεν ειχε παρει τα χαπια για την σχιζοφρενεια και αρχησε να τρωει ζωντανο τον αδερφο του. Στην συνεχεια απο το πολυ φαϊ επαθε καρδιακη προσβολη και τυληχτηκε στις φλογες.
  7. Ποιος θελει να στειλω αλλα μια ιστορια ετσι για να γουσταρουμε?
  8. Οσοι προλαβαν να δουν το ποστ θα κερδισουν ενα βραβειο.
  9. Σε ευχαριστω, Bleik. Ευχομαι να ξαναγινεις league of legends moderator. 8) i a m b a c k b e t t e r t h a n e v e r
  10. Ο λογους που μερικες απο τις λέξεις εχουν τονους ειναι οτι μεχρι πρόσφατα δεν εγραφα με τονους. Ομως προσφατα βοηθησα κατι εφηβους (αφου τους βιασα) να στειλουν την εκθεση τους με το να τους τη περασω στον υπολογιστη στην βουλη των εφηβων οπου στην περιπτωη αυτη πρεπει ολα να ειναι στην τριχα. Ετσι μου εμεινε η συνηθεια να βαζω τονους.
  11. Υπαρχει και ομάδα συγγραφης? Ναι, βέβαια.
  12. Αν αποκτησω πιο πολλους υποστηρικτες θα κανω.
  13. Ημουν μόνος μου στο σπιτι. Η οικογενεια μου ειχε παει σε πορνιο αλλα εγω εκατσα σπίτι διοτι ειχε τσοντα με σκυλους στην τηλεοραση. Είχε νυκτωσει και εβρεχε πολυ. Για μια στιγμη κοιταξα εξω απο το παραθυρο. Ο δρομος ηταν πλημμυρισμενος με νερα απο τη βροχη και νεκρα βιασμενα παιδια. Δεν εδωσα σημμασια. Οι βροχες ειναι συνηθησμενες στην περιοχη που μενω. Σε μια στιγμη σίκωσα το τηλεφωνο. Πεινουσα και ήθελα να παραγγειλω μια πιτσα. Ομως το τηλεφωνο ηταν νεκρο. Καθησα μια στιγμη να σκεφτω γιατι το τηλεφωνο δεν λειτουργουσε και ετσι με επιασε κατουρημα. Πηγα να κατουρησω. Ομως αυτο που ειδα στην τουαλετα με χαραξε για την υπολοιπη ζωη μου. Καποιος ειχε ξεχασει να πατησει καζανακι και ηταν γεματο σκατα. Πατησα γρηγορα καζανακι, υστερα κατουρησα αλλα επειδη το καζανακι δεν ειχε γεμισει, δεν το ξαναπατησα. Υστερα ειπα να παω στο σαλόνι. Εκει υπήρχε η τηλεόραση και μολις είχαν αρχίσει η τσοντες με αγελαδες. Αυτο ηταν το μεγαλυτερο λάθος που εχω κανει. Ξαφνικα πεταχτηκε απο την λαμπα πάνω μου ενας ναρκομανής, γυμνος πακιστανος με σκοπο να με σκοτωσει. Ξαφνιαστηκα, και επεσα κατω. Αρπαξα γρηγορα μια πετρα, τον χτυπησα στο κεφαλι και αρχησα να τον γ****** με μανια. Για κακη μου τυχη ο πακιστανος μου έκανε μαύρη μαγία με αποτέλεσμα το πέος μου να τυληχτει στις φλόγες. Πανικοβλητος αρπαξα εναν σταυρο και τον κάρφωσα στο στήθος του πακιστανου με αποτελεσμα να βγει ο αόρατος εχθρός απο μέσα του. Ο οποιος αρχησε να κατευθύνεται προς το μέρος μου. Χρησιμοποιόντας το πέος μου εσπασα το τζαμι και πηδηξα απο τον 6ο οροφο. Για καλή μου τύχη προσγειώθηκα πάνω σε μια ναρκομανή γρια η οποια οπλοφορούσε. Της αρπαξα το οπλο. Ομως δεν ήμουν αρκετά γρηγορος. Ο αόρατος εχθρος μπήκε μεσα μου. Ομως δεν ήξερε τι ειχε μολις κανει. Επειδη είχα καρκινο αποδυναμώθηκε και δεν μπορουσε να παρει τον πληρη ελενχο μου. Γι'αυτο με την πρωτη ευκαιρια αρπαξα το οπλο και μου εριξα στο κέφαλι.
×
×
  • Create New...