Jump to content
  • 0

Gia to <enchant ti mporeite na mou peite?

Question

Posted

guys mporei kaneis na mou  pei pws douleuei to code :    <enchant val='0' order='0x0C' stat='pDef'/> h mDef , maxHp... bla bla...  aplos pws douleuei to  <enchant  giati thelw na megalwsw sto enchant na deinei pio polu ++ se kathe scroll pou bazeis se items...kai ean den ginete apo ekei tpt... apo pou mporw na to peira3w?

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

<enchant val='0' order='0x0C' stat='pDef'/>

ekei pou leei

val='0'

anti gia 0 vale 2 dld me ka9e ena enchant +2 pDef

ean eixes

<enchant val='2' order='0x0C' stat='pAtkSpd'/>

me ka9e +1 enchant 9a anevenei +2 to atk speed!

elpiza na helpara ligo! :/

• 0
Posted

to thema einai oti se kapia fash eixa balei 500 ekei gia na to dokimasw....kai den mou anaibaze tpt meta oso ++ kai na to eixa xD!!!  ti na pw.. na to dokimasw ama einai me 2 kai na sou pw :P

episeis  pes oti sto prwto enchant pou kaneis anaibazei 4... me to val='2'  tha anaibasei sunolika 6 dld?(gia sigouria)

• 0
Posted

to thema einai oti se kapia fash eixa balei 500 ekei gia na to dokimasw....kai den mou anaibaze tpt meta oso ++ kai na to eixa xD!!!  ti na pw.. na to dokimasw ama einai me 2 kai na sou pw :P

episeis  pes oti sto prwto enchant pou kaneis anaibazei 4... me to val='2'  tha anaibasei sunolika 6 dld?(gia sigouria)

Afou exeis max 500 pws 8a paei parapano??  :-\

• 0
Posted

aplos den 3erw gt alla akoma kai 1 na balw sto val... otan to kaneis ++ sou deinei pio ligo def apo oti einai 0 to val....  egw thelw na to kanw na anaibazei pio polu apo to standar... se kathe enchant....dld  ama se kathe + deinei gia paradeigma 50 p def  egw thelw na to kanw na anaibazei 300 as poume...  auto rwtaw pws ginete... gt oso kai na balw to val... toso pio ligo def mou deinei xD!xaxa FaiL!! :D