Jump to content
  • 0

Opios gnwrizei as me emploutisei me tis gnwseis tou!!

Question

Posted

efteia3a ena skill pou kanei mul kai add kapia stats , alla thelw na anaibazei kai stats opws CON INT MEN WIT STR....H antistoixa na ta katebazei....

Pws ginete na kanw na katebazei gia paradeigma 5 CON 'h Str bla bla...???

Kai pws na ta anaibazw...??

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

oxi re c... sou lew euteia3a new skill....to exw kanei na anaibazei kapia stats me mull kai add aplos thelw na katebazei h na anaibazei con  str  wit ....  ebala      <sub order="0x40" stat="CON" val="1"/>    alla den douleuei.... mipws thelei na grapsw tpt allo?

• 0
Posted

gameserver/data/stats/skills ? και βρες το skill...

δηλαδή έφτιαξες ένα δικό σου skill και θες να το φτιάξεις δηλαδή να το κάνεις "edit"?

Spam FTW?

Ti den katalabeneis apo ton TurboXnatoR... Itan 3eka8aros.... Ekane new skill(monos tou) kai 8elei na kanei na katebazei kapia stats ... oxi mono na anebazei...

• 0
Posted

kr1n0s* ty... giati nomiza oti egw eimoun to xazo kai den ta lew kala tosh wra xD! alla min eisai kakos :P... esu 3ereis pws ginete? ean nai steile se message plz... giati exw dokimasei oti mou exei perasei apo to mualo kai kontauw na autoktonisw...:P

kai episeis exw parei mia stolh c grade kai tin exw kanei me new name a grade... alla den 3erw pws na alla3w sto eikonio (sto game) to grade tou antikeimenou... dld ekei pou grafei sto eikonidio oti einai c grade na gini a grade... autes einai oi apories mou gia simera :P  [3erw oti prepei na to kanw me fileedit apo to armorgrp  (exw balei to id ta panta) aplos den 3erw pws allazw auto pou sou eipa...]

• 0
Posted

kai episeis exw parei mia stolh c grade kai tin exw kanei me new name a grade... alla den 3erw pws na alla3w sto eikonio (sto game) to grade tou antikeimenou... dld ekei pou grafei sto eikonidio oti einai c grade na gini a grade... autes einai oi apories mou gia simera :P  [3erw oti prepei na to kanw me fileedit apo to armorgrp  (exw balei to id ta panta) aplos den 3erw pws allazw auto pou sou eipa...]

den 3erw akrivos pws alazeis to grade alla mporeis apo to table armor sthn navicat na ala3eis ta crystals pou 8a vgazei otan spaei.. kai den 3erw mhpws paizei kai tipota apo ekei sto grade... dn nmz alla dn vazw kai to xeri mou sth fwtia...

• 0
Posted

einai 2 diaforetika pragmata... stin navicat ekeino to grade pou bazeis einai gia ta crystals.... egw thelw aplos na alla3w to eikonidio pou leei to grade... thanks pantos :P

• 0
Posted

prosekse, epidi den exw mprosta mou L2FileEdit kai l2 system folder

1.tha pas sto armorgrp.dat kai to kaneis save as text, anoigeis to text

2. tha breis ena vesper item

3. tha zbiseis ola ta alla ta line kai tha psakseis sto line auto tou vesper na breis to "P.Def" pou dinei

Px mpeneis mesa sto pexnidi kai blepeis oti vesper noble gloves(px) dinoun 145 p.def.

pas sto id twn gloves mesa sto armorgrp.dat kai kaneis search "145"(sthn grammh twn gloves mono oxi se olo to arxeio), to briskeis tespa kai 2 arithmous pisw einai to grade

dld ---> bla bla bla bla [id tou armor] bla bla bla bla bla 7 0 145

To 7 einai to "S84"

6 = s80

5 = s

(logika, pantos 7 einai sigoura S84) oti katalabes katalabes..

4. pas sto item p thes, sto p.def tou dio arithmous pisw kai allazeis to grade me bash auto pou sou eksigisa para panw

Egw etsi ekana ta Boss jewels s84 ston server mou, ara tested and working :D

elpizw na bohthisa..

P.S.S.S.S.S. ---> GIA NA ISXIEI OTI LEEI TO CLIENT(DLD A-GRADE) PREPEI NA ALLAKSEIS TO KAI CRYSTAL SE A-GRADE(oste na ginete kai enchant me a-grade enchants, na perneis penaldy otan to foras sta level 40 klp klp klp klp klp klp)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...