Loukas Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Καλησπέρα σε όλους σας....θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν ξέρετε που μπορώ να βρώ ιστοσελίδες για ράδιο (πάντα στο ιντερνετ) ή πώς μπορώ να "κλέψω" μια τέτοια ιστοσελίδα :) Ευχαριστώ :)
Loukas Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Μα δεν δίνω κάποια σελίδα ψάχνω έχω κάνει αναζήτηση αλλά δεν έχω βρει τίποτα
Nexus. Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Μα δεν δίνω κάποια σελίδα ψάχνω έχω κάνει αναζήτηση αλλά δεν έχω βρει τίποτα e tote bgale to share :S
Loukas Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 e tote bgale to share :S Από συνήθειο το έβαλα xD Ξέρετε μήπως που θα βρώ κάτι τέτοιο? :-\
Nexus. Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Από συνήθειο το έβαλα xD Ξέρετε μήπως που θα βρώ κάτι τέτοιο? :-\ dwrean to thes?
Loukas Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Ε ναι με πληρωμή έχει πάρα πολλά γι'αυτο ρώτησα αν ξέρει κανείς πώς μπορώ να rip μια άλλη ιστοσελίδα!!
Nexus. Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ε ναι με πληρωμή έχει πάρα πολλά γι'αυτο ρώτησα αν ξέρει κανείς πώς μπορώ να rip μια άλλη ιστοσελίδα!! ama einai html to site mporeis na to kaneis eukola rip. ama einai php tha sou bgei gtp
Loukas Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 γεια html μιλάω είναι και πιο εύκολα(για μένα) στην χρήση....μπορείς να με βοηθήσεις λίγο?
Recommended Posts