i_need_help Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Paidia Exw Prob Mpainw sto l2 kanonika k otan loggarw vlepw ton Char Alla dn girizei sinexeia i kamera girw apo ton Char 8elw Terastio Help exw ksanaegatastisi patch... exw ksanaegatastisei to l2 alla tpt kamia idea?????Plz Den antexw allo!!!!!!! Quote
tsoupas Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ego mia fora ekana log in k den evlepa ton char mou outa alla npc k eida pos eleipe kati apo to animations. koitakse to Quote
Noble® Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ti paei na pei dn gurizei h kamera gurw apo ton char?ennoeis patas dexsi click na allaxseis thn optikh gwnia k dn ginetai? tsoupas dn sxetizetai auto p eipes me auth th periptwsh ;) Quote
NotAbastard Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 an pali ennoeis oti gyrizei ypervolika, aposyndese gamepad. An pali ennoeis oti den gyrizei kan, prepi n exeis kanei kati me to pontiki Quote
Noble® Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 an pali ennoeis oti gyrizei ypervolika, aposyndese gamepad. An pali ennoeis oti den gyrizei kan, prepi n exeis kanei kati me to pontiki akribws...an gurizei apla bgale to xeiristhrio an dn gurizei h kamera fountare to mouse sth 8alassa k pare allo :D Quote
Alestef Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 akribws...an gurizei apla bgale to xeiristhrio an dn gurizei h kamera fountare to mouse sth 8alassa k pare allo :D Den xreiazetai na "fountarei to mouse" :D Aplws na ksanaegkatasthsei toys drivers toy pontikioy (an yparxoyn) ama einai asyrmato , na kanei to mouse switch off kai meta pali switch on, kai na pathsei to koympaki sto dekth kai meta to koympaki sto pontiki. (Paizei kai na exei xamhlh mpataria) Quote
Noble® Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 isws na mhn exei mpataria alla isws na mhn douleuei k toso kala to dexsi click...(sunh8ws ta XP exoun tous driver automata) Quote
jimi_ch Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 dn nomizw na nai hardware to thema.. rwta an exoun ki alloi prob Quote
Recommended Posts