cta8ic Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 pedes exw 1 prob me to login t srv m.... olla ta kanw sosta olla ok GG opos leme..... sto http://status.blackout-gaming.net/ otan vazw tn ip m m vgazei Online olla Good...alla kaneis den mporei na mpei :S vazw kanonika l2 ------.no-ip.bizm tn no-ip m dld.... stos allous kai tpt... kai se mena vazw 127.0.0.1 kai m vgazei cannot Host kati tetia...... kamia lisi??? [move][ty][/move] Quote
0 TheArchitect™ Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 to l2.ini sou prepei na exei problem or ekei sto loginserver or gameserver Quote
0 cta8ic Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 to l2.ini sou prepei na exei problem or ekei sto loginserver or gameserver olla einai roloi file.... apexw 3ana ani3ei 100 srvs... aplos tra eim se enos friend m t pc .. kai dn ginete ...gt? :S les na fteei ti pack? Quote
0 DarkRaven Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 you have to download new l2.ini :P i have same problem before dont wory ;) Quote
0 OverMe Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 kita esu mpeneis me ini 192.168..... to ini omos pou prepei na mpoun oi aloi prepei na einai to no-ip.. Quote
0 cta8ic Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 kita esu mpeneis me ini 192.168..... to ini omos pou prepei na mpoun oi aloi prepei na einai to no-ip.. oxi dude.. apo pote egine 192.168.......??? 127.0.0.1 ein gia tous admin.. kai gia tous members : no-ip!!! Quote
Question
cta8ic
pedes exw 1 prob me to login t srv m....
olla ta kanw sosta olla ok GG opos leme.....
sto http://status.blackout-gaming.net/ otan vazw tn ip m m vgazei Online olla Good...alla kaneis den mporei na mpei :S
vazw kanonika l2 ------.no-ip.bizm tn no-ip m dld.... stos allous kai tpt...
kai se mena vazw 127.0.0.1 kai m vgazei cannot Host kati tetia...... kamia lisi???
[move][ty][/move]
7 answers to this question
Recommended Posts