Fя0zenInside™ Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Guys exw ena innova 125cc alla vgazei pl ntoumani apo thn eksatmish kai mirizei arketa nmz oti exei sxesh kati me ta ladia mporei kapios p na kserei na m apantisei ti mporei na fteei?
Fя0zenInside™ Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 vsk na s pw? smr to phra metaxeirismeno xD
™StarЯdoм® Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 :s to injection einai h' me to karbirater? pante se kana mastora gia kana service kai alakse ta ladia :/
Fя0zenInside™ Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 oxi to injection r to kanoniko me to karbirater. a exei kai 47k xiliometra
™StarЯdoм® Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 oxi to injection r to kanoniko me to karbirater. a exei kai 47k xiliometra poso to phres , parakalw ? :x gia thn kapna ta ladia 8a ftene stantar
Fя0zenInside™ Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 1000 to phra alla travaei polu kala.
ConArtist™ Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 to kalbirater den exei kamia doulia.. twra pou les esy 47k xiliometra exei faei kapos to liosimo tou pigeneto gia ena service na ta elenkseis ola min pa8eis kai tpt allo pio meta..
™StarЯdoм® Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 1000 to phra alla travaei polu kala. auto to les epidi dn exeis parei allo ?? to kalbirater den exei kamia doulia.. twra pou les esy 47k xiliometra exei faei kapos to liosimo tou pigeneto gia ena service na ta elenkseis ola min pa8eis kai tpt allo pio meta.. ton rwtisa an agorase to injection h' to karbirater :S diabaze ligo kltera
Fя0zenInside™ Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 auto to les epidi dn exeis parei allo ?? ton rwtisa an agorase to injection h' to karbirater :S diabaze ligo kltera nai. alla kai pl oi filoi m p to vlepoun kl paei an kai p exw anevei kai allou se sxesh me auto kl paei... me exei provlimatisei o kapnos tr... kai murizei kai asxhma. isws na fteei epd htan mpoukomeno gt apo magazi to phra kai eixan na to kukloforhsoun kairo isws na fteei kai auto.
™StarЯdoм® Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 nai. alla kai pl oi filoi m p to vlepoun kl paei an kai p exw anevei kai allou se sxesh me auto kl paei... me exei provlimatisei o kapnos tr... kai murizei kai asxhma. isws na fteei epd htan mpoukomeno gt apo magazi to phra kai eixan na to kukloforhsoun kairo isws na fteei kai auto. isws einai mpoukomeno ti isws stantar , service kanto :/ btw piragmeno einai h' mama?
ConArtist™ Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 ton rwtisa an agorase to injection h' to karbirater :S diabaze ligo kltera sorry psile alla den ida to erotimatiko :/ nai. alla kai pl oi filoi m p to vlepoun kl paei an kai p exw anevei kai allou se sxesh me auto kl paei... me exei provlimatisei o kapnos tr... kai murizei kai asxhma. isws na fteei epd htan mpoukomeno gt apo magazi to phra kai eixan na to kukloforhsoun kairo isws na fteei kai auto. koita sta idia lefta 8a mporouses ama epsaxnes ligo na vreis to idio kai se kaliteri katastasi. egw eixa faei ton kosmo na vrw glx kai sto telos vrika 56cm se polu katastasi kai to pira 700 evro :P
Fя0zenInside™ Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 mama tou kerata xD lew autes tis meres na tou foresw mia motorport eleftheras xDD sorry psile alla den ida to erotimatiko :/ koita sta idia lefta 8a mporouses ama epsaxnes ligo na vreis to idio kai se kaliteri katastasi. egw eixa faei ton kosmo na vrw glx kai sto telos vrika 56cm se polu katastasi kai to pira 700 evro :P haha viazomouna r an kai to phra me doseis oxi ntouko.
ConArtist™ Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 mama tou kerata xD lew autes tis meres na tou foresw mia motorport eleftheras xDDhaha viazomouna r an kai to phra me doseis oxi ntouko. valtou kana mpouri na vgeni kalitera o kapnos min zorizete kiolas :P xD
™StarЯdoм® Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 mama tou kerata xD lew autes tis meres na tou foresw mia motorport eleftheras xDDhaha viazomouna r an kai to phra me doseis oxi ntouko. kala 8a kaneis :P Eixa ena RGV me kati filous ala mas to klepsan , 170 cc ekei girw :P
Recommended Posts