karapapasj Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Auto to eidos bug exei ipo8ei polles fores...alla egw katafera na to petuxw me enan diaforetiko tropo.....Loipon akouste........ Prwta ap ola xreiazomaste enan daggera na exei to skill:Fake Death (Treasure Hunter p.x) Deutero bhma einai na na kanoume teleport se ena pvp zone (kapou p na peftoun polles mapes :DD) Triton molis kanoume teleport patame to skill fake death kai perimenoume na r8oun atoma gia pvp.... Molis doume atoma.... sikonomate...(apo to fake death p eixame pathsei) kai tous xwnoume :P PROSOXI! Autoi mas blepoun katw psofious....enw emeis tous xwnoume kanonika!! ;D ;) To Bug einai dokimasmeno ston java server:L2MAFIA kai sugkekrimena ston KEN ABIGAIL BestRegards Z0rdoX
DaяkBull™ Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Diladi Esy Ston L2Mafia Auto Kaneis Sunexeia? LoL
karapapasj Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Ston mafia kanw oti bug kserw anenoxlitos 1on giati pianoun ola :DD 2on giati to gm team einai gia ton p..... kai einai san mhn uparxei Telos kai na etrwga ban den 8a me niaze giati rullareis ton server kai me +0 items epeidh einai nooboserver :PP
kastelorizios@hotmail.com Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 auto ginetai se olous ts servers p exw paixei 0x0a :D auto kanw sinexeia idika se interlude servers pk ton L2Core (Multi skill einai.)
RamZuS Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 kaneis fake death prin to teleport?kai meta sikonese gia mapes eno oi alloi se vlepoun katw??dn polukatalava .. :$
MotherCare Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 egw se c4 toi ksera prin to teleport..afto p les den doulevei..gia diefkrinise lg plox
CårbõnDeðxidê™ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 already posted--->http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=93101.0 prospa8ice n knc search st forum prin postareis kt...n deic an yparxei 3ana
gekasdapro Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 sigoura piani ston l2mafia gt egw to dokimasa k dn epiase:S
Zoubis®™ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 sigoura piani ston l2mafia gt egw to dokimasa k dn epiase:S Afou exi fix :p
gekasdapro Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 em logiko afou admin tou mafia einai donate member edw k vlepi ola ta post k ta kani fix:S
Zork Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 0xa0x0a0x0 kal0!!! egw iksera to allo me tin buffer
`Gerero® Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 em logiko afou admin tou mafia einai donate member edw k vlepi ola ta post k ta kani fix:S re file kai donate p einai dn kanei tpt emathan oloi oti einai donate edo o floros kai lete oloi oti fix oti bug brei ki omos se olous tous server doueleuei akoma kai to pio aplo bug gia hp to opio to kano kathe mera ston 03
Zoubis®™ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 re file kai donate p einai dn kanei tpt emathan oloi oti einai donate edo o floros kai lete oloi oti fix oti bug brei ki omos se olous tous server doueleuei akoma kai to pio aplo bug gia hp to opio to kano kathe mera ston 03 Dld ti kanei to bug auto me tnn hp(oxi na m peis pws to kanw)ti kanei.
Recommended Posts