ALEXIS THE HOLE Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 hi guys exo ena l2dot pack tou petmetzi kai otan kano restart leei l2 server petmetzi restart kai kati tetoia pou na pao na alaxo to petmetzi kai na balo diko m name???
0 Belzebul Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Στα configs. Δεν θυμάμαι καλά, ψάξε και θα το βρείς.
0 ALEXIS THE HOLE Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 se poio config na psaxo re man?
0 symeon24 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 lipon pigene gameserver/config/l2dot eki an psa3is exi afto edo.... #Abort/Restart/Shutdown Setting #When the server restarts/aborts shutdown-restart/shutdowns it will say , Server "x" is restarting/shutdowning AbortRestart = <------------ edo bazis to name p 8es dld anti gia petmezis na lei oti 8es an 8es alazis kai ton title den 3erw an ton exis di oti exi me ka8e new char oriste mpes sto gameserver/config/l2jmods kai bres afto edo CharTitle = True CharAddTitle = <------- oriste edo bazis to title p 8es otan mpeni o alos dld new char na lei oti 8es ektos na 8es na to apenergopisis alazis to True Se False basika oti 8es gia l2jdot pes m asxoloume poli kai 3erw pola apoti nomizw 3 mines asxolias + einai kala arage an eixs kanena problima pm me na se help an mporw apoti nomizw to problima li8ike opote loced post kapios pedia :D
0 phantoml2 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 file mporis na me vris ligo noobisherror anti hack kai to l2phx kai to l2jkiller please??????
Question
ALEXIS THE HOLE
hi guys exo ena l2dot pack tou petmetzi
kai otan kano restart leei l2 server petmetzi restart kai kati tetoia pou na pao na alaxo to petmetzi kai na balo diko m name???
4 answers to this question
Recommended Posts