YouMustDie Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 paidia simera ston server mou 3.11.2009 mpikane 2 atoma pou exoune ena programma gia na ginese gm kai me ....!! eytixws ws twra ine ola kala gt dn sikwnomai apo tin karekla kai tous kanw ban amesws.!! alla dn 8a ante3w gia poli akoma..!! plz an ginete kati re paidia
0 YouMustDie Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 exw balei..!! btw asto me gamisan..dn trexei kan to gameserver
0 symeon24 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 egw mexri tote dld na brw ti na kanw 8a ton eklina gia ligo gia na to bro sot pack s prepi na exi 1 bug gia na ginete afto kai an exis bali kodiko stin mysql kita an tin exis bali sto gameserver kai login kai sto navicat... :D ektos aftou an den exis anti-hacks dne ginete na min se hack kati teti to exw pa8i kai egw alla me items alla meto p ebala kodiko sin mysql teliosane ola :D
0 YouMustDie Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 np to elisa...!!dn itan apo mysql itan apo kapou allou ..!! kapios mod na lock to topic thx
0 Vkouk Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 np to elisa...!!dn itan apo mysql itan apo kapou allou ..!! kapios mod na lock to topic thx Locked
Question
YouMustDie
paidia simera ston server mou 3.11.2009 mpikane 2 atoma pou exoune ena programma gia na ginese gm kai me ....!!
eytixws ws twra ine ola kala gt dn sikwnomai apo tin karekla kai tous kanw ban amesws.!!
alla dn 8a ante3w gia poli akoma..!!
plz an ginete kati re paidia
5 answers to this question
Recommended Posts