YouMustDie Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 paidia mpike enas ston server mou extes kai ton lagare oso dn paei..! pws ginete na balw kana anti-hack gia auto? :( plz help thx Quote
0 ExTrEmEDwarf Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ama einai preconfigured den mporeis na kaneis tpt Quote
0 kamikazi Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 kai egw eixa server embenan kai ton lagaran nomizo an den kano la8os eine epidh brhkan ta ports moy kai thn ip an kano la8os soz afto xero egw!! Quote
0 YouMustDie Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 egw ton exw sikomeno apo etairia ton server mou kai ne pre ine Quote
0 kamikazi Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 filaraki eimoun ston core moy eipe ena palikari na mbo na do pos laggarei ton server kai ontos ton laggare to kalitero poy exeis na kaneis eine na toy kaneis sunexeia bun ip kai an prolabeis rr ton server!!! Quote
0 YouMustDie Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 efage idi ena ban ip... alla apokliete na min iparxei kapoia alli lish re c :S Quote
0 Commodus Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Iparxoun diaforoi tropoi gia na lagareis enan server. Bres tous 1-1 apo to exploits section kai arxise na ta ftiaxneis. Quote
0 ExTrEmEDwarf Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Iparxoun diaforoi tropoi gia na lagareis enan server. Bres tous 1-1 apo to exploits section kai arxise na ta ftiaxneis. preconfigured einai pws na ta ftiaxei? Quote
0 Souperkan Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 offtopic : pes mou ligo ton server sou gt extes dokimaza kati hacks tou dragon se 8-9 server kai tous lagara.. ontopic : opws ipan apo panw bres ta hack kai ftiaxta ena ena ola.. Quote
0 Nabzor Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 apo ti 3ero iparxoun 2 tropi gia na sou laggaroun ton server o enas ine me destroy item mporis na valis na min ginode detroy ta items kai to alo ine me to gm shop mporis na valis flood protection ala an exis preconfigured den ginete tpt me ton deytero tropo Quote
0 ExTrEmEDwarf Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 kai me wh ginetai kai me drop items katw ginetai kai me to dragon hunter flooder ginetai kai me augment ginetai, yparxoun poloi tropoi. ala me preconfigured den ginetai apla tpt Quote
0 Souperkan Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 apo ti 3ero iparxoun 2 tropi gia na sou laggaroun ton server o enas ine me destroy item mporis na valis na min ginode detroy ta items kai to alo ine me to gm shop mporis na valis flood protection ala an exis preconfigured den ginete tpt me ton deytero tropo prin liges meres o dragonhunter ekane ena share ena diko tou program pou lagaris enan server mono me tin ip ... ara einai aplo. :D Quote
0 Spidey* Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 paidia mpike enas ston server mou extes kai ton lagare oso dn paei..! pws ginete na balw kana anti-hack gia auto? :( plz help thx file eixa to idio provlima..8a kaneis ena sql file p 8a exei ayta UPDATE etcitem SET dropable='false' gia ta item... UPDATE weapon SET dropable='false' gia ta opla UPDATE armor SET dropable='false' gia tis stoles An mporeis na ta 3ana rixneis katw simainei oti eisai ADMIN I GM..kai giayto ta rixneis ..enas aplos pextis dn kanei tpt...!!:D pisteuo na se voi8isa Quote
0 Souperkan Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 file eixa to idio provlima..8a kaneis ena sql file p 8a exei ayta UPDATE etcitem SET dropable='false' gia ta item... UPDATE weapon SET dropable='false' gia ta opla UPDATE armor SET dropable='false' gia tis stoles An mporeis na ta 3ana rixneis katw simainei oti eisai ADMIN I GM..kai giayto ta rixneis ..enas aplos pextis dn kanei tpt...!!:D pisteuo na se voi8isa an tou kanoun attack me t program tou dragon den mporei na kanei apolitos tipota giati den tou kanoun attack mesa apo to game :D apla perimene kai autos pou sou kanei attack tha barethei kai tha figi :D Quote
0 YouMustDie Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 makari ti na pw...extes ton ekana ban ip kai apo tote dn 3ana mpike..8a dei3i :( Quote
0 Yakamoto Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 file eixa to idio provlima..8a kaneis ena sql file p 8a exei ayta UPDATE etcitem SET dropable='false' gia ta item... UPDATE weapon SET dropable='false' gia ta opla UPDATE armor SET dropable='false' gia tis stoles An mporeis na ta 3ana rixneis katw simainei oti eisai ADMIN I GM..kai giayto ta rixneis ..enas aplos pextis dn kanei tpt...!!:D pisteuo na se voi8isa an tou kanoun attack me t program tou dragon den mporei na kanei apolitos tipota giati den tou kanoun attack mesa apo to game :D apla perimene kai autos pou sou kanei attack tha barethei kai tha figi :D sure ama balei firewall den mporei na ton laggari ;) Quote
Question
YouMustDie
paidia mpike enas ston server mou extes kai ton lagare oso dn paei..!
pws ginete na balw kana anti-hack gia auto? :(
plz help thx
15 answers to this question
Recommended Posts