|Itachi Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 γαμάτο οδηγός asto pedi na ekfrasti xD tora xoris plaka na mou lete pragmata na dior8oni idate oti oti mouexete pi amesos dir8o8iki i egine add
LMAOROFL Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 gia ton aplo logo oti einai ACUMEN den to vlepis? Auti einai i gnomi mou kai milao panta gia hight rate server k epidi einai acumen? lol, ena mace kalitero imo.
|Itachi Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 k epidi einai acumen? lol, ena mace kalitero imo. dld protinis vepser custer? idia stats exoun :S tecpa an epezes gracia final 8a i3eres
LMAOROFL Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 dld protinis vepser custer? idia stats exoun :S tecpa an epezes gracia final 8a i3eres isws na xeis dikio.k nai den pezw toso poli gracia dn gnwrizw kala ta s84 wep, apla thewrisa opos k ston IL o ol na xei ena mace.
|Itachi Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 isws na xeis dikio.k nai den pezw toso poli gracia dn gnwrizw kala ta s84 wep, apla thewrisa opos k ston IL o ol na xei ena mace. an dis exoun akrivos idia stats kai dinoun akrivos isio casting
UnEffect Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 χαχαχα τη ειναι αυτο? Surrender to Wind? :P Διορθωσε το plz :D
|Itachi Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 χαχαχα τη ειναι αυτο? Surrender to Wind? :P Διορθωσε το plz :D file dikio exeis alla den evriska eikona kai auto eixe sto site to official tou l2 an vro 8ala3o
FrouFrou~ Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 lol re file dld an exeis s grade weapon gt na min to foreseis?mexri ta 80
IiIDhMhTRhSIiI Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Polu wraio guide Gj. 8a htan prothmotero na exei mace para sword gia na kanei kai stun. Epishs les oti << to ritual of life = pou kani heal sto target mas>> cp gemizei den kanei heal.
|Itachi Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Polu wraio guide Gj. 8a htan prothmotero na exei mace para sword gia na kanei kai stun. Epishs les oti << to ritual of life = pou kani heal sto target mas>> cp gemizei den kanei heal. cp heal kani :S dld HEAL eleos :S
SickMan Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Paidia Ta Spaei Kai Pisteuw Pws Kai EInai Kai Polh Kala Organomeno...Wraia Douleia :)
Akyros Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Eisagogi File esy eisai pio akyros kai apo emena to guide tou domi pou eftiakses einai pio akyro kai apo ton idio sou ton neauto...Den ksero ti server exeis peksi stin zoi sou alla apoti fenete kai vlepo mono pvp pezis....... 1.dominator ginese sta 76 kai den ginete kapios na einai domi sta 40 lvl 2.O orc shaman exei skill gia mage mexri ta 40 lvl.Fear,Drain,Sleep 3.Se pion sovaro server low rate px x7 8a pas na kanis xp me Orc shaman ekso apo dion mexri ta 40 8a sou pari eones. 4.60 lvl 8a pas mos/ketra hahahahahah ti leei to atomo omg 5.o domi pezi me balance Mp kai vlepi na min xalai Mp otan pezi pvp to mono pou kani einai Cp heal Debuffs ston antipalo se Low rates den iparxoun MP pots filarako opote QQ sou 6. O domi pezi me oplo type blunt gia na kani skills stun ta opio einai xrisima kai pianoun ena tetio oplo einai TO Arcana Mace...Min mou pis gia vesper opla gt den prokite na ftiaksis pote se low rate server 7.Sta buffs exeis ksexasa kamia 10aria toulaxiston kai ta exeis grapsi kai la8os Px to Soul of Pa'agrio den dini 35% m def den ksero pou to ides alla i selida tou retail(official)gt den ksero an kseris ti simeni to retail.....Leei to eksis ----->Temporarily increase clan members' magic power. Effect 3. 8. 0-40 lvl 8a pas me NG gia Xp me Orc Shaman hahahahahahaha 9.Se pion sovaro server 8a xparis Prosexe apo ta 60 me som pou den mpori kan na to vali gt den exei A grade mastery kai den 8a vali Bomt acumen kai mexri ta 80 8a xpari me bomt kai meta 8a vali Icarus sword??? hahahahhah kalo 10.1---> POTE MIN 3EXNATE MP POTS O DOMINATOR XALAEI PARA POLU MP Opos Ipa MP pots den iparxoun I doulia gia to Mp to kanoun OI EE kai auti einai i doulia tous Recharge kai clarity Apoti exw katalavi eisai o pio anio8os an8ropos ston planiti Epidi varieme na ka8omai na dior8ono mia mia tis malakies pou exeis grapsi apla egrapsa ta 10 vasika.... Tora pos sou ir8e na kanis Guide gia Domi den ksero.....Kseftilizis etsi to Class O mister Anio8os DOmi ston kOsmo Koboshot Ante ma8e L2
Xplicit7 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ώπα ηρεμήστε γιατί αυτό το thread είναι σοβαρό , δεν είναι ούτε για γέλια ούτε για κλάματα... 60 lvl να xpareis ketra/mos μοιάζει με την είδηση ότι άνθρωπος δάγκωσε σκύλο και με το υπολοιπό guide που διάβασα μάλλον πρέπει να ψάξω σκύλους για δάγκωμα
Billistain Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Eisagogi File esy eisai pio akyros kai apo emena to guide tou domi pou eftiakses einai pio akyro kai apo ton idio sou ton neauto...Den ksero ti server exeis peksi stin zoi sou alla apoti fenete kai vlepo mono pvp pezis....... 1.dominator ginese sta 76 kai den ginete kapios na einai domi sta 40 lvl 2.O orc shaman exei skill gia mage mexri ta 40 lvl.Fear,Drain,Sleep 3.Se pion sovaro server low rate px x7 8a pas na kanis xp me Orc shaman ekso apo dion mexri ta 40 8a sou pari eones. 4.60 lvl 8a pas mos/ketra hahahahahah ti leei to atomo omg 5.o domi pezi me balance Mp kai vlepi na min xalai Mp otan pezi pvp to mono pou kani einai Cp heal Debuffs ston antipalo se Low rates den iparxoun MP pots filarako opote QQ sou 6. O domi pezi me oplo type blunt gia na kani skills stun ta opio einai xrisima kai pianoun ena tetio oplo einai TO Arcana Mace...Min mou pis gia vesper opla gt den prokite na ftiaksis pote se low rate server 7.Sta buffs exeis ksexasa kamia 10aria toulaxiston kai ta exeis grapsi kai la8os Px to Soul of Pa'agrio den dini 35% m def den ksero pou to ides alla i selida tou retail(official)gt den ksero an kseris ti simeni to retail.....Leei to eksis ----->Temporarily increase clan members' magic power. Effect 3. 8. 0-40 lvl 8a pas me NG gia Xp me Orc Shaman hahahahahahaha 9.Se pion sovaro server 8a xparis Prosexe apo ta 60 me som pou den mpori kan na to vali gt den exei A grade mastery kai den 8a vali Bomt acumen kai mexri ta 80 8a xpari me bomt kai meta 8a vali Icarus sword??? hahahahhah kalo 10.1---> POTE MIN 3EXNATE MP POTS O DOMINATOR XALAEI PARA POLU MP Opos Ipa MP pots den iparxoun I doulia gia to Mp to kanoun OI EE kai auti einai i doulia tous Recharge kai clarity Apoti exw katalavi eisai o pio anio8os an8ropos ston planiti Epidi varieme na ka8omai na dior8ono mia mia tis malakies pou exeis grapsi apla egrapsa ta 10 vasika.... Tora pos sou ir8e na kanis Guide gia Domi den ksero.....Kseftilizis etsi to Class O mister Anio8os DOmi ston kOsmo Koboshot Ante ma8e L2 Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να συμφωνήσω απολύτως με τον κύριο.
|Itachi Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Nai ego den eime kamenos san esas sto x7 servers exo pi oti ola ta guides mou einai gia high rate kai pios eise esi pou 8a mou pis ante ma8e l2 ? kaliter na stop talking /Pros akyros
Recommended Posts