ProJecT Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 1o Bug otan 8elete na ekdiki8ete kapoion(war MONO) epeidh sas rixnei polles fores tn wra p tn vlepete na erxete epanw sas me fora kanete leave clan k pairnei pk k o filos sas h ta clan member sas tn rixnoun k meta 3anakanete join clan k gelate apo panw tou :D 2o Trick otan exete kanei mia clan k vlepete dn paei psila k 8elete na tn kanete dissolve gia na mpeite s mia kaliteri kante ena bot dwste tn clan sto bot(apo ta NPC sts naous, px Maximillian Delicate Clan Leader Authorizes kapws etC einai dn 8umamai) k meta kante me to bot kick tn char sas(afto p eixe tn clan)
TryMoaR Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Eleos!! Ti blkies einai autes re !! To proto den einai bug eleos dld !!! K na parei pk ti tha ginei ?? k se pollou serev otan leave prepei na perimeneis!! 2 to 3eroume oloi !!!1
ronins Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Oti nane file ti ilikia exis?Eleos Afto den einai exploit..Kai pes oti se perni pk kai ton rixnis pios sou lei oti exi 0 pk i pano apo 6...Fai 1 mera ban apo clan den xanampenis tin idia mera..
ProJecT Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 answer AggelosFot prwton.. e3igise stn leader tn logo p 8a kaneis leave epishs ama parei PK ti 8a ginei??? s low rate ama parei enas pk m s grade h me tallum k tn ri3oun oi filoi sou apokleiete na mn pesei tpt OK??? k dn exei sxesei ama perimeneis! answer ronins ama deis esu enan me +16 weap kala items na einai se megalh clan APOKLEIETE na mn exei parei PK k mn arxiseis na les vlakies st reply mporei k mporei OK?? prin to post t skefthka epishs to 2o to trick apla to upen8imisa OK??
TryMoaR Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 k gt na parei pk ena noobako ? pes m k ama kaneis leave clan meta o allos mporei na stamatisei i aplos les ston ldr na stop to war me auth ti clan!!
Recommended Posts