nightmare20 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 egw ekana ena trade ston mafia me 2 box kai ekleba items kai dn m epernan xampari afto ine?:P Na sas rotiso kati...To kolpo pou kaneis trade px ena weap gia ena allo kai sto telos perneis kai ta 2 gia tin parti s xriazete dual box? Giati otan m to ekanan emena dn ipirxe allos konta mas.Answer to me plz Quote
nightmare20 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Erotisi tora pou to eida epitelous: Les se kanei trade me to char pou dn exei items kai meta pas me ton allo pou ta exei kai kanei trade me ayton.An ginei ayto tote to trade me ayton pou dn ta exei koyete.Kai meta les ayto: autos p exei ta items paeei kai tou leei mia kaliteri offer gia to weapon tou kai tou leme na mas kanei trade.meta meto pou kanei trade sauton me ta items patame ok Anigume sta grigora to elaxistopioimeno parathiro kai meta anigume ton alona(p exei ta items) >bazume tin offer mas. autos bazei ta items sto parathiro p den exei ta items kai meto pou to balei ama dn 8elei na patisei protos ok patame emeis xD telos Exigise to ligo parapano plz.Tnx Quote
Xerus Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 dokimasa kai ston mafia kai ston inc kai den pianei... Quote
tr3losScC Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 pios ka8ete na masei twra 200 posts... xaxaxa to e3hghse sxedon o nightmare xD Quote
L2Exploits.ForMe Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 incoming egw to vazw gia 100post kai siga gia ton l2mafia mn to les gt to kseroun kai sou les pata prota Quote
marina69 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 i ego eimai malakas i apla den to kano sosta ti na po tora :( Quote
bkatsanis Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ayta einai palia kolpa.. den doulevoun pia.. Quote
NauagosReaL Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Auta ta bug einai poli palia re paides kai den doulevoun pantou... dld dn xriastike kan na to diavaso apo tin stigmi p leei double trade bug ... Quote
stackman Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ti mou 8imises! :P Emeis adiasame ton mafia! hehe Quote
Recommended Posts