TorRento® Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 :-* ;D tha milisoume prota gia ta C4 ...spellsinger prepei na foraei majot arcana set/arcana mace/kai ta gnosta rings ..pote spellsinger me homocilus i sword of miricles !!!! ta dyes paizontai oti htelei o kathenas ........o warcryer kalitera na paizei me oplo +acumen kata tin gnomi mou o spellholler prepei naxei.dyes gia m attack/major arcana set/kai weapon acumen gia trelo m attack !!
Reaper® Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :-* ;D tha milisoume prota gia ta C4 ...spellsinger prepei na foraei majot arcana set/arcana mace/kai ta gnosta rings ..pote spellsinger me homocilus i sword of miricles !!!! ta dyes paizontai oti htelei o kathenas ........o warcryer kalitera na paizei me oplo +acumen kata tin gnomi mou o spellholler prepei naxei.dyes gia m attack/major arcana set/kai weapon acumen gia trelo m attack !! Den milaw gt 8a spamarw o ka8e parakmiakos edw kanei post kai leei lalakies...ti na pw...Fora tou esi Major arcana kai 8a se xwsei mexri kai o Prophet..sorry kiolas alla..
RєVєnGeR^ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Omg ti aLLh 8a m@L@kia 8a ako0co0me re???SpS me majoir???Kai btw.Auto tr 8eWrhte Guide?:S
Megadevil Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :-* ;D tha milisoume prota gia ta C4 ...spellsinger prepei na foraei majot arcana set/arcana mace/kai ta gnosta rings ..pote spellsinger me homocilus i sword of miricles !!!! ta dyes paizontai oti htelei o kathenas ........o warcryer kalitera na paizei me oplo +acumen kata tin gnomi mou o spellholler prepei naxei.dyes gia m attack/major arcana set/kai weapon acumen gia trelo m attack !! omg kaluteri malakia dn vrikes na peis????????
Recommended Posts