Jump to content

To quest gia to nobl..


Recommended Posts

edw mia prospa8eia m na voi8isw kapoious p den mporoune na valoune seira sto noblesse quest.. 

 

Έγινε ένα Nobless που πρέπει να κάνετε 4 quest στην υποκατηγορία σας lvls 50, 60, 65, 75.

 

 

 

Εδώ είναι η πρώτη αναζήτηση: Πορεία ενός Noblesse, κάτοχος μιας πολύτιμης ψυχής - 1

Προϋπόθεση: Επίπεδο 50 υποκατηγοριών

Απαραίτητα υλικά: 1 Hellfire πετρέλαιο, 5 Lunaragents

 

Αρχίστε την αναζήτηση σε Talien, το οποίο είναι από την ανατολική πλευρά των σκαλοπατιών που καταλήγει Aden στην εκκλησία. Είναι στη σκάλα.

 

Teleport σε Giran. Μιλήστε σε Gabrielle, το οποίο είναι από τη νότια πλευρά του πόλης τετραγώνου

 

Πηγαίνετε στην είσοδο στην κοιλάδα δράκων και μιλήστε σε Gilmore. (Εάν είναι εβδομάδα επτά ανταμοιβών σημαδιών, μπορείτε λιμένας εκεί εάν η πλευρά σας που κερδίζεται).

 

Teleport σε Dion. Teleport στην κυψέλη. Πηγαίνετε ελαφρώς βόρειο-ανατολικά της θέσης λιμένων. Θα βρείτε μια σπηλιά με τα τέρατα αναζήτησης που πρέπει να σκοτώσετε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη σπηλιά, ανοίξτε το χάρτη σας και εξετάστε την κίτρινη πινέζα. Εάν είστε σωστοί πάνω από την πινέζα και δεν μπορείτε να δείτε τα τέρατα, είστε στο λόφο επάνω από τη σπηλιά και πρέπει να πάτε στο νότο να βρείτε την είσοδο στη σπηλιά. Σκοτώστε medusa τέρας αναζήτησης και πάρτε το στοιχείο αναζήτησης.

 

Teleport Aden. Μιλήστε σε Talien. Teleport σε Heine. Πηγαίνετε στο μαγικό έμπορο και μιλήστε στο νάνο Maestro μελωδίας εκεί.

 

Teleport στην κοιλάδα δράκων. Δύση τρεξίματος. Succubus Malruk θανάτωσης και Malruk Succubus Tauren έως ότου παίρνετε 10 νύχια. Πρέπει να σκοτώσετε πολύ για να πάρετε τα 10 νύχια, το ποσοστό πτώσης στοιχείων αναζήτησης γιατί αυτή η αναζήτηση είναι πολύ χαμηλή. Δεν είναι μια τελευταία απαραίτητη χτύπημα αναζήτηση, το ποσοστό πτώσης απορροφά ακριβώς. Η επιστροφή σε Heine και μιλά με εκείνο τον νάνο πάλι.

 

Υποστήριξη Teleport Aden. Συζήτηση σε Talien. Teleport στο rune. Teleport στον πόλης ναό του Castle τρεξίματος. Τρέξιμο μέσω του ναού για να βρεί Virgil, ένα από τα τρία NPCs σε ένα μπαλκόνι. Γνωρίστε να τους ξέρετε καλά επειδή είναι όλοι για αυτές τις αναζητήσεις Noblesse. Συζήτηση σε τον, θα σας έχει να μιλήσετε άλλα στα δύο NPCs, ένα από τα οποία είναι η εγγονή του.

 

Teleport στην πόλης συντεχνία του Castle ρούνων. Τρέξιμο και συζήτηση στο NPC εκεί (ξεχνώ το όνομά του). Teleport πίσω στο πόλης κατάστημα του Castle ρούνων, το οποίο θα σας βάλει δίπλα στο GK.

 

Teleport στη δυτική είσοδο του έλους των κραυγών. Οι κηφήνες Stakato θραυσμάτων θανάτωσης, που είναι matk αντιστέκονται και ο τοξότης αντιστέκεται. Αιμορραγούν. Δεν θα είστε σε θέση να κάνετε αυτό το μέρος της αναζήτησης μόνο σε επίπεδο 50. Όλα είναι εδώ κοινωνικά και επιθετικά. Δεν είναι μια τελευταία απαραίτητη χτύπημα αναζήτηση, το ποσοστό πτώσης απορροφά ακριβώς. Θα λάβετε το πορφυρό βρύο. Όταν έχετε 5, επιστρέψτε στο NPC στη συντεχνία ρούνων, η οποία κάνει την ιατρική.

 

Teleport πίσω στο ναό. Μιλήστε στο κορίτσι. Είναι ευτυχής και θεραπευμένη. Yay. Συζήτηση σε Virgil πάλι. Θα σας στείλει σε Goddard για να μιλήσει σε Caradine. Teleport εκεί. Είναι βόρειο-ανατολικά του GK στην εξωτερική άκρη της πόλης.

 

Μιλήστε σε Caradine και θα σας στείλει στο σιδηρουργό δύο καταστήματα. Θα πει αυτός χρειάζεται ένα πετρέλαιο hellfire και 5 lunaragents. Τους πάρτε (από το κατάστημα Sorcha της GM Misc;), επιστρέψτε στο σιδηρουργό έπειτα πίσω σε Caradine και τελειώστε την αναζήτηση. Θα λάβετε την εμπειρία, και την επιστολή Virgil. Όποιος σας λέει ότι Virgil χρειάζεται τη βοήθειά σας ΑΜΕΣΩΣ! OH ΑΡΙΘ.!

 

Τα συγχαρητήρια, εσείς έχουν ολοκληρώσει τώρα το μέρος 1. Μόνο 3 μέρη για να πάει. Πηγαίνετε βλέπει Virgil για να αρχίσει το μέρος 2

[[----------]]

 

 

Η δεύτερη αναζήτηση: Πορεία ενός Noblesse, κάτοχος μιας πολύτιμης ψυχής - 2

Προϋπόθεση: Επίπεδο 60 υποκατηγοριών Ολοκληρωμένη πορεία ενός Noblesse, κάτοχος μιας πολύτιμης ψυχής - 1

 

Θυμηθείτε, Virgil χρειάστηκε τη βοήθειά σας ΑΜΕΣΩΣ. Τόσο γιατί δεν είστε εκεί ήδη; Είστε; ΕΝΤΑΞΕΙ το αγαθό, αρχίζει την αναζήτηση (πόλη του Castle ρούνων, teleport στο ναό, έξω στο μπαλκόνι σε περίπτωση που ξεχάσατε και δεν πήγατε βοήθεια αυτός αμέσως). Η μεγάλη κόρη του είχε ένα φρικτό όνειρο για μια πριγκήπισσα που χρειάστηκε τη βοήθεια. ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!

 

Αυτό το μέρος είναι όλο λίγο συγκεχυμένο για με αμέσως. Δεν θυμάμαι την ακριβή διαταγή, θα την ενημερώσω όταν περνώ από τα screenshots μου. Πιστεύω ότι πρέπει να πάτε να βρείτε μια δέσμη των αγγέλων και ενός δυσάρεστου κοιτάγματος NPC. Σκέφτομαι ότι οι άγγελοι είναι γύρω από το έλος των κραυγών, ακολουθήστε ακριβώς την κίτρινη πινέζα. Συζήτηση σε τον και θα σας πει αυτός προσπάθησε να σώσει την πριγκήπισσα και έπρεπε να σκοτώσει όλους αυτούς τους αγγέλους. Δεν ξέρει όπου πήγε. Επιθεωρείτε τους οργανισμούς των γωνιών, θα εξαφανιστούν. Τελικά respawn. Συνεχίστε αυτό έως ότου βρίσκετε μια ενιαία ξανθή τρίχα. Συζήτηση στο NPC πάλι και θα πει σε σας για να πάει να μαγεψει Calis κοντά στην ΤΠ, που του οφείλει μια εύνοια, για να πετάξει μια περίοδο για να ανακαλύψει όπου η πριγκήπισσα είναι.

 

Το Teleport στον πύργο ελεφαντόδοντου, μιλά για να μαγεψει Calis στη ανατολικά ΤΠ (ίδια για το επίπεδο 5 αναζήτηση αλλαγής κατηγορίας) που σας λέει αυτή χρειάζεται τις προμήθειες για την περίοδό της για να εργαστεί. Έτσι τρέξτε στον αλχημιστή Matild (που για Calis) στα δυτικά της ΤΠ για να πάρετε τις προμήθειες, έπειτα πίσω σε Calis. Δεν είμαι πραγματικά βέβαιος που είναι επόμενο εδώ. Του είτε teleport γύρω από να μιλήσει σε NPCs είτε το κεφάλι κατ' ευθείαν στην κοιλάδα των Αγίων.

 

Κεφάλι μέσω της κοιλάδας των Αγίων μέχρης ότου βρίσκετε μια σπηλιά όπου η πινέζα είναι. Σκοτώστε τα τέρατα αναζήτησης (δεν είναι κοινωνικά) και πάρτε τους σφαίρες της δέσμευσης. Δεν χτυπιούνται στο τέλος, και ποσοστό πτώσης 100% έτσι κάποιος στο συμβαλλόμενο μέρος σας παίρνει ένα everytime. Αυτό το μέρος ήταν λίγο παράξενο για μας. Θα πρότεινα ότι έχοντας ένα άτομο (που παίρνει 4 τον πρώτο) μιλήστε σε όλες τις σφραγίδες και χρησιμοποιήστε τους σφαίρες σε unseal ο μονόκερος. Εάν όχι, οι σφραγίδες respawn και θα πρέπει να συνεχίσετε το, αλλά σκέφτομαι ότι κρατά τη διαδρομή πόσων σφραγίδων έχετε ανατρέψει. Η 4$η σφραγίδα θα πάρει τους όλους σφαίρες της δέσμευσής σας. Έτσι μη άξιός του να πάρει περισσότερων. Αφότου κάνετε τη 4$η σφραγίδα σας, μιλήστε στο μονόκερο, ο οποίος έρχεται μαγικά ζωντανός και είναι πραγματικά η πριγκήπισσα. Το Hooray εσείς την έσωσε. Τώρα… yep… πίσω σε Virgil!

 

Μετά από να μιλήσετε σε Virgil και εκείνα τα τρία NPCs εκεί, θα πάρετε την εμπειρία και την επιστολή Caradine, τις οποίες χρειάζεστε για να αρχίσετε την επόμενη αναζήτηση Noblesse. Αλλά τουλάχιστον του όχι ΑΜΕΣΩΣ! Αλλά πρέπει να διευθύνετε σε Caradine σε Goddard anyways για να αρχίσετε την αναζήτηση μόλις χτυπήσει η υποκατηγορία σας 65.

 

[[----------]]

 

 

Η τρίτη αναζήτηση: Πορεία ενός Noblesse, κάτοχος μιας πολύτιμης ψυχής - 3

Προϋπόθεση: Επίπεδο 65 υποκατηγοριών Ολοκληρωμένη πορεία ενός Noblesse, κάτοχος μιας πολύτιμης ψυχής - 1 & 2

 

Συζήτηση σε Caradine στην πόλη Goddard Castle. Θα ανακαλύψετε ότι η πριγκήπισσα είναι αδύνατη και χρειάζεται μερικά πρόσθετα στοιχεία σε unseal οι δυνάμεις και το σπάσιμό της χωρίς πληγή. Τόσο φυσικά και μόνο ΕΣΕΙΣ μπορείτε να σώσετε την πριγκήπισσα με να πάρετε αυτά τα στοιχεία.

 

Πάλι, επειδή αυτές οι αναζητήσεις είναι έτσι καταπληκτικές, κατέστειλα μερικών από τις μνήμες έτσι δεν είμαι 100% βέβαια σε μερικά μέρη αυτού (εάν πρέπει teleport στις διαφορετικές θέσεις πρώτα). Θα ενημερώσω πότε περνώ από τα screenshots μου. Σκέφτομαι ότι επιστρέφετε πραγματικά στο ρούνο και μιλάτε σε Virgil & την επιχείρηση πάλι πρίν σκοτώνετε τα τέρατα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πραγματικά.

 

Θα κληθείτε πρώτα να πάρετε μερικά στοιχεία από την κοιλάδα των τεράτων Αγίων, προσκυνητής της λαμπρότητας (που είναι λάμπει πραγματικά, του ένα λάθος μεταφράσεων) και δικαστής της λαμπρότητας (λάμψτε). Teleport στην είσοδο της κοιλάδας των Αγίων (από τον ιερέα επτά σημαδιών), ή τρέξιμο εκεί. Από είσοδος, τρέξιμο στην κοιλάδα και στο δικαίωμα (νοτιοανατολικό σημείο). Ανεβείτε την κορυφή πέρα από μια γέφυρα. Δικαίωμα στροφής. Θα βρείτε τους προσκυνητές Shine εδώ. Είναι ένα τέρας ομάδας, και όλη η καταστροφή τριών τεράτων. Σκοτώστε μια δέσμη έως ότου παίρνετε το στοιχείο αναζήτησης που χρειάζεστε.

 

Τρέξιμο γύρω από την επάνω κορυφή έως ότου βρίσκετε τους δικαστές. Πάλι, όλη η καταστροφή τριών τεράτων. Τους σκοτώστε έως ότου παίρνετε το στοιχείο αναζήτησης που χρειάζεστε. Κανένας δεν χτυπιέται στο τέλος.

 

Φέρτε τα στοιχεία πίσω και βρίσκετε ότι χρειάζεστε ένα τρίτο. Για να το πάρετε πρέπει να σκοτώσετε τη Νέμεση των πριγκηπισσών, ένα επίπεδο 70 προϊστάμενος επιδρομής στην κοιλάδα των Αγίων αποκαλούμενων Barakiel (η λαμπρότητα της/λάμπει κάτι ή άλλο αλλά υπάρχουν typos aplently έτσι σκληρός του να πουν τι το πραγματικό όνομά του είναι πέρα από κάτι Barakiel). Είναι όλος ο τρόπος στα βορειοανατολικά στην κοιλάδα των Αγίων. Ακολουθήστε την κίτρινη πινέζα. Θα δείτε τι μοιάζει με έναν διαφανή τοίχο. Περάστε από το να δείτε τον προϊστάμενο επιδρομής. Τον σκοτώστε. Εάν είστε ισχυροί, μπορείτε σόλο αυτός. Εάν δεν είστε, πάρτε μια δέσμη των ανθρώπων μαζί ποιοι χρειάζονται την αναζήτηση. Μόνο οι άνθρωποι στο συμβαλλόμενο μέρος που παίρνει τελευταία φορά χτυπημένο στον προϊστάμενο επιδρομής θα λάβουν το στοιχείο αναζήτησης.

 

Μόλις έχετε το στοιχείο, επιστρέψτε στο NPC που σας έστειλε εκεί. Φτάνετε έπειτα σταλμένος στην ΤΠ. Το Hooray εσείς έσωσε την πριγκήπισσα! Και θα πάρετε την εμπειρία και μια επιστολή για να αρχίσετε την τέταρτη και τελική αναζήτηση Noblesse. Είστε σχεδόν εκεί. Τώρα πρέπει ακριβώς να χτυπήσετε 75 στην υποκατηγορία σας!

 

[[----------]]

 

 

Η τέταρτη αναζήτηση: Πορεία ενός Noblesse, κάτοχος μιας πολύτιμης ψυχής - 4

Προϋπόθεση: Επίπεδο 75 υποκατηγοριών Ολοκληρωμένη πορεία ενός Noblesse, κάτοχος μιας πολύτιμης ψυχής - 1, 2 & 3

 

Μιλήστε σε Caradine σε Goddard. Ο κύριός της θέλει να μιλήσει σε σας. Teleport εσείς σε την όταν είστε έτοιμοι. Πηγαίνετε εκεί αμέσως!

 

Θα είστε στο Coliseum δίπλα στην κυρία της λίμνης. Η συζήτηση σε την και εσείς θα ανακαλύψει ότι είναι πραγματικά η θεά Eva! Ζητά την αιώνια υποστήριξή σας σε αυτόν τον ανταγωνιστικό κόσμο. Εάν το δεσμεύετε, γίνεστε ένα Noblesse και λαμβάνετε την τιάρα Noblesse ως εξάρτημα. Συγχαρητήρια! Είστε τώρα ένα Noblesse (ναι λειτουργεί και στις κύριες κατηγορίες και στις υποκατηγορίες).

 

elpizw na sas voi8isa  ;)

 

credits to:http://www.worldlingo.com/S1790.5/translation?wl_srclang=en&wl_trglang=el&wl_url=http://es-l2.com/forum/archive/index.php/t-12935.html

metafrasi by me.

 

Link to comment
Share on other sites

Καλή προσπάθεια ρε σι...αλλά ρομποτική μετάφραση...

 

Αρχίστε την αναζήτηση σε Talien

Teleport σε Giran Μιλήστε σε Gabrielle το οποίο

 

 

Σαν ρομπότ μιλάει

Link to comment
Share on other sites

to programma p kanei translate.Tecpa kati ine k auto,dn ine teleioC akatalavistiko. :)

Link to comment
Share on other sites

Systran χρησιμοποίησες?

 

Καλύτερα να φτιάξεις λίγο τον οδηγό για να καταλαβένονται...

Link to comment
Share on other sites

akou sto paromio quest pou prepei na parw ena blood fabric den to pernw me tpt baraw aiones mexri pou ton afisa 2 wres na baraei to idio mob kai to erixe me ta xeria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλή προσπάθεια ρε σι...αλλά ρομποτική μετάφραση...

 

 

Σαν ρομπότ μιλάει

 

gamiseta xD e entaksi pou na katsi na kanei translate olo afto to pragma re si .. =/ ligo zoriko 1 wra k vale tha ton eperne ... alla pantos kalo share osous den kseroun agglika k dn boroun na psaksoun sto net kati tha katalavoun edw

Link to comment
Share on other sites

Nice guide gia tus newbies.Egw gia na mathw to quest tou nobless olokliro dn mpika puthena.Ekana oti m elege to "quest panel".

To prwto mou nobless quest m pire 8 meres  :-\

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Soz...alla Xalia Xalia Xalia!!

1]Kane monos sou Translate apo Eng. Topic ama 8es na baleis to Quest se Greek Section!Koita to pws einai dld...eleoc!

2]Uparxoun xiliades idia topic se polu kaluterh emfanish

3]Opoios 8elei oriste ena polu teleio http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=65366.0    {Suntaksh teleia,me ellhnikoys xarakthres grammeno kai super analutiko!)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Posts

    • SPIRITUAL HEALER +27716356648SPELL CASTER, TRADITIONAL HEALER , LOST LOVE SPELLS, HEALING SPELLS, LUCK SPELLS, SANGOMA, PROTECTION SPELLS, FINANCE SPELLS, MARRIAGE AND DIVORCE SPELLS.call +27716356648 .MAMA AMADA +27716356648is an expert healer, love spell expert, spiritualist and psychic. I have 20 year experience in this craft having been chosen by my Ancestors and Spirit Guides to continue in their footsteps. I am blessed by my great ancestors to help in solving some of your problems strictly through the engagement of spiritual means and healing.Her great and unique powers work in tandem with African roots, herbs and ancestral powers to enhance success in all works directed to them. We are live in the new and complex world where problems are abound and this requires an experienced healer to have success with ease. I have skills in Metaphysical healing, psychic skills, divining and foretelling through ancestors and forefathers. I am a skilled diviner and love spells caster within the traditional and native setting. Below are some of my specialities
    • SPIRITUAL HEALER +27716356648SPELL CASTER, TRADITIONAL HEALER , LOST LOVE SPELLS, HEALING SPELLS, LUCK SPELLS, SANGOMA, PROTECTION SPELLS, FINANCE SPELLS, MARRIAGE AND DIVORCE SPELLS.call +27716356648 .MAMA AMADA +27716356648is an expert healer, love spell expert, spiritualist and psychic. I have 20 year experience in this craft having been chosen by my Ancestors and Spirit Guides to continue in their footsteps. I am blessed by my great ancestors to help in solving some of your problems strictly through the engagement of spiritual means and healing.Her great and unique powers work in tandem with African roots, herbs and ancestral powers to enhance success in all works directed to them. We are live in the new and complex world where problems are abound and this requires an experienced healer to have success with ease. I have skills in Metaphysical healing, psychic skills, divining and foretelling through ancestors and forefathers. I am a skilled diviner and love spells caster within the traditional and native setting. Below are some of my specialities
    • SPIRITUAL HEALER +27716356648SPELL CASTER, TRADITIONAL HEALER , LOST LOVE SPELLS, HEALING SPELLS, LUCK SPELLS, SANGOMA, PROTECTION SPELLS, FINANCE SPELLS, MARRIAGE AND DIVORCE SPELLS.call +27716356648 .MAMA AMADA +27716356648is an expert healer, love spell expert, spiritualist and psychic. I have 20 year experience in this craft having been chosen by my Ancestors and Spirit Guides to continue in their footsteps. I am blessed by my great ancestors to help in solving some of your problems strictly through the engagement of spiritual means and healing.Her great and unique powers work in tandem with African roots, herbs and ancestral powers to enhance success in all works directed to them. We are live in the new and complex world where problems are abound and this requires an experienced healer to have success with ease. I have skills in Metaphysical healing, psychic skills, divining and foretelling through ancestors and forefathers. I am a skilled diviner and love spells caster within the traditional and native setting. Below are some of my specialities
    • SPIRITUAL HEALER +27716356648SPELL CASTER, TRADITIONAL HEALER , LOST LOVE SPELLS, HEALING SPELLS, LUCK SPELLS, SANGOMA, PROTECTION SPELLS, FINANCE SPELLS, MARRIAGE AND DIVORCE SPELLS.call +27716356648 .MAMA AMADA +27716356648is an expert healer, love spell expert, spiritualist and psychic. I have 20 year experience in this craft having been chosen by my Ancestors and Spirit Guides to continue in their footsteps. I am blessed by my great ancestors to help in solving some of your problems strictly through the engagement of spiritual means and healing.Her great and unique powers work in tandem with African roots, herbs and ancestral powers to enhance success in all works directed to them. We are live in the new and complex world where problems are abound and this requires an experienced healer to have success with ease. I have skills in Metaphysical healing, psychic skills, divining and foretelling through ancestors and forefathers. I am a skilled diviner and love spells caster within the traditional and native setting. Below are some of my specialities
    • SPIRITUAL HEALER +27716356648SPELL CASTER, TRADITIONAL HEALER , LOST LOVE SPELLS, HEALING SPELLS, LUCK SPELLS, SANGOMA, PROTECTION SPELLS, FINANCE SPELLS, MARRIAGE AND DIVORCE SPELLS.call +27716356648 .MAMA AMADA +27716356648is an expert healer, love spell expert, spiritualist and psychic. I have 20 year experience in this craft having been chosen by my Ancestors and Spirit Guides to continue in their footsteps. I am blessed by my great ancestors to help in solving some of your problems strictly through the engagement of spiritual means and healing.Her great and unique powers work in tandem with African roots, herbs and ancestral powers to enhance success in all works directed to them. We are live in the new and complex world where problems are abound and this requires an experienced healer to have success with ease. I have skills in Metaphysical healing, psychic skills, divining and foretelling through ancestors and forefathers. I am a skilled diviner and love spells caster within the traditional and native setting. Below are some of my specialities
  • Topics

×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock