Jump to content

Recommended Posts

Posted

mybet-sportwetten-logo1.png

• Γεια σας , είμαι συνεργάτης τις mybet και δίνω το δικαίωμα στον καθένα να παίξει ότι θέλει χωρίς να χρειάζεται ταυτότητες τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλα πως γίνετε αυτό?
- Είμαι σε συνεργασία με την mybet 2 χρόνια τώρα στην βόρεια Ελλάδα και αποφάσισα να επεκταθώ μέσο ίντερνετ και σε άλλες περιοχές τις Ελλάδος με το πρόγραμμα cash-card ο καθένας μπορεί να παίζει και να κερδίζει ανώνυμα και χωρίς να χρειαστεί να δώσει τα προσωπικά του στοιχεία

• Εάν κερδίσω πως παίρνω τα χρήματα μου?
- Όσο απλά γίνετε ι διαδικασία τις κατάθεσης τόσο απλά γίνετε και η ανάληψη υπάρχουν 2 τρόποι
1ος - Σας στέλνω το κερδισμένο ποσό σε Paysafe Card
2oς - Σας στέλνω το κερδισμένο ποσό μέσο τράπεζας η από κάποιο άλλο χρηματικό μέσο που εσείς θέλετε

• Πως γίνετε η κατάθεση για να ξεκινήσω να παίζω?
- Η κατάθεση είναι πολύ εύκολη παίρνετε μια Paysafe Card τις επιλογή σας και έπειτα την βάζετε
στον λογαριασμό αυτό έχει κόστος μονάχα 2% fees (*Από την εταιρία).

• Εκτός από στοίχημα υπάρχει τίποτα άλλο?
- Φυσικά! Έχετε την δυνατότητα να παίξετε τα πάντα  POΚΕΡ,BLACKJACK(LIVE) και άλλα πολλά !

• Πως μπορώ να σε εμπιστευτώ ?
- Το ξέρω πως είναι δύσκολο διότι παίζουμε με λεφτά αλλά αυτή είναι η δουλειά μου επίσης δίνω στους πελάτες μου όλα τα προσωπικά μου στοιχεία για να μην έχουν αμφιβολίες για τυχόν άπατη !

• Το αποφάσισα και θέλω να δημιουργήσω κωδικό τι πρέπει να κάνω?
- Απλά στείλτε μου ένα ΠΜ εδώ η κάντε μου αίτημα στο skype (pitsiix)

Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε ερώτηση !

;)

EMGVrR5.png