JustBeatIt Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 • Γεια σας , είμαι συνεργάτης τις mybet και δίνω το δικαίωμα στον καθένα να παίξει ότι θέλει χωρίς να χρειάζεται ταυτότητες τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλα πως γίνετε αυτό?- Είμαι σε συνεργασία με την mybet 2 χρόνια τώρα στην βόρεια Ελλάδα και αποφάσισα να επεκταθώ μέσο ίντερνετ και σε άλλες περιοχές τις Ελλάδος με το πρόγραμμα cash-card ο καθένας μπορεί να παίζει και να κερδίζει ανώνυμα και χωρίς να χρειαστεί να δώσει τα προσωπικά του στοιχεία• Εάν κερδίσω πως παίρνω τα χρήματα μου?- Όσο απλά γίνετε ι διαδικασία τις κατάθεσης τόσο απλά γίνετε και η ανάληψη υπάρχουν 2 τρόποι1ος - Σας στέλνω το κερδισμένο ποσό σε Paysafe Card2oς - Σας στέλνω το κερδισμένο ποσό μέσο τράπεζας η από κάποιο άλλο χρηματικό μέσο που εσείς θέλετε• Πως γίνετε η κατάθεση για να ξεκινήσω να παίζω?- Η κατάθεση είναι πολύ εύκολη παίρνετε μια Paysafe Card τις επιλογή σας και έπειτα την βάζετεστον λογαριασμό αυτό έχει κόστος μονάχα 2% fees (*Από την εταιρία).• Εκτός από στοίχημα υπάρχει τίποτα άλλο?- Φυσικά! Έχετε την δυνατότητα να παίξετε τα πάντα POΚΕΡ,BLACKJACK(LIVE) και άλλα πολλά !• Πως μπορώ να σε εμπιστευτώ ?- Το ξέρω πως είναι δύσκολο διότι παίζουμε με λεφτά αλλά αυτή είναι η δουλειά μου επίσης δίνω στους πελάτες μου όλα τα προσωπικά μου στοιχεία για να μην έχουν αμφιβολίες για τυχόν άπατη !• Το αποφάσισα και θέλω να δημιουργήσω κωδικό τι πρέπει να κάνω?- Απλά στείλτε μου ένα ΠΜ εδώ η κάντε μου αίτημα στο skype (pitsiix)Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε ερώτηση ! ;) Quote
Recommended Posts