Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και δύο μέρες περίπου προσπαθώ να φτιάξω μια custom armor για τον server μου αλλά έχω ένα και μοναδικό πρόβλημα. Ενώ έχω φτιάξει τα πάντα και ενώ έχω αλλάξει και το armorgrp μέσα από το system η armor εξακολουθεί να δείχνει το εικονίδιο της Α grade ενώ τα enchant που χρησιμοποιεί είναι τα s grade. Έψαξα αρκετά στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι που να μην έχω κάνει ή να κάνω λάθος.
Τα αρχεία που έχω αλλάξει είναι:
α) Τα xml από data/stats/armor.
β) Τα αρχεία από την database.
γ) Το αρχείο itemname μέσα από το system.
δ) Το αρχείο armorgrp μέσα από το system.
Το όνομα της armor έχει αλλάξει σε αυτό που θέλω μόνο το εικονίδιο για το grade δεν έχει αλλάξει.
Χρησιμοποιώ l2j pack (compile) και η armor που θέλω να αλλάξω είναι η apela. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
You can post now and register later.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Lineage II Classic Einhovant new project is looking for a skilled Java Developer to join our team!
If you're passionate about game development and eager to contribute to this project, we'd love to hear from you.
For more details, feel free to send us a message. Let’s create something amazing together!
Question
kirfo
Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και δύο μέρες περίπου προσπαθώ να φτιάξω μια custom armor για τον server μου αλλά έχω ένα και μοναδικό πρόβλημα. Ενώ έχω φτιάξει τα πάντα και ενώ έχω αλλάξει και το armorgrp μέσα από το system η armor εξακολουθεί να δείχνει το εικονίδιο της Α grade ενώ τα enchant που χρησιμοποιεί είναι τα s grade. Έψαξα αρκετά στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι που να μην έχω κάνει ή να κάνω λάθος.
Τα αρχεία που έχω αλλάξει είναι:
α) Τα xml από data/stats/armor.
β) Τα αρχεία από την database.
γ) Το αρχείο itemname μέσα από το system.
δ) Το αρχείο armorgrp μέσα από το system.
Το όνομα της armor έχει αλλάξει σε αυτό που θέλω μόνο το εικονίδιο για το grade δεν έχει αλλάξει.
Χρησιμοποιώ l2j pack (compile) και η armor που θέλω να αλλάξω είναι η apela. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
3 answers to this question
Recommended Posts