Welcome to MaxCheaters.com

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

  • 0

[HELP] Login problem


Question

Γεια σας παιδια..

μετα απο χρόνια δημιουργίας server έπαθα το εξής (το οποιο το ειχα ξανα παθει πριν 3 χρόνια)

εκλεισα τον σερβερ μου για καποιους λόγους (add customs κτλ) και σημερα τα ετοιμασα ολλα για να τον ξανα ανοίξω,εκανα άλλη no-ip Κτλ...εβαλα την Ip στα confings και επισης την εβαλα και στο l2.ini ...το θεμα ειναι οτι οσο στο l2.ini εχω την no-ip..δεν μπορω να κανω Login (ενω πριν με την αλλη No-ip μπορουσα)..παταω δηλαδη και δεν μπαινει..οταν το βαζω 127.0.0.1 μπαινει κανονικα...πως γινεται να μην παινει με την No-ip..εκανα και αλλη no-ip Και παλι το ιδιο.

το ειχα ξαναπαθει πριν 3 χρονια αλλα δεν θυμαμαι πως το έφτιαξα.. παρεπιτόντος έχω αλλαξει 10 systems.. (patch)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Γεια σας παιδια..

μετα απο χρόνια δημιουργίας server έπαθα το εξής (το οποιο το ειχα ξανα παθει πριν 3 χρόνια)

εκανα no-ip Κτλ...εβαλα την Ip στα confings και επισης την εβαλα και στο l2.ini ...το θεμα ειναι οτι οσο στο l2.ini εχω την no-ip..δεν μπορω να κανω Login..παταω δηλαδη και δεν μπαινει..οταν το βαζω 127.0.0.1 μπαινει κανονικα...πως γινεται να μην παινει με την No-ip..εκανα και αλλη no-ip Και παλι το ιδιο.

το ειχα ξαναπαθει πριν 3 χρονια αλλα δεν θυμαμαι πως το έφτιαξα.. παρεπιτόντος έχω αλλαξει 10 systems.. (patch)

ama mpaineis ston server apo to pc pou ton sikwnei 8elei anagkastika to 127

alliws klise firewalls ktlp

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

ama mpaineis ston server apo to pc pou ton sikwnei 8elei anagkastika to 127

alliws klise firewalls ktlp

απο το Pc μου σηκώνω τον σερβερ...εννοείται πως έχω κλείσει ολλα τα firewalls..

και επισης δοκιμασα να αφήσω το δικο μου .ini 127.0.0.1 και εστειλα σε εναν αλλον αυτο με την No-ip αλλα δεν μπορουσε να μπει ουτε αυτός..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ρε παιδια...εννοειτε πως τα ανοιξα..ειχα σερβερ μεχρι πριν μια βδομαδα με 300-400 ατομα μεσα...απλα τον εκλεισα γιατι κανω new customs κτλ. και θα ειναι wipe..

ενω τα ετοιμασα ολα...δεν μπορω να μπω...κατι παιζει με την Ip..δεν εχω ιδεα όμως τι..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.