lampros1996 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 θελω να φτιαξω ΔΙΚΟ ΜΟΥ java code source δλδ πωσ εγω μπορω να φτιαξω μια δικια μου γραμη να ανιγη το δικο μου file πχ lampros.properties και πως μπορω να το κανω να δουλευει ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ [GUIDE] ψαχνω εδω και μερες 1α βρικα και αυτο καθολου αναλητικο ειμαι NEW και δεν ξερω απφφ ευχαριστω
0 Ovenuç® Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 apla des pos litourgoune ta idi iparxon Configs k me basi auta ftiaxe diko sou ;)
0 NinjaStep Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Mas tiflwses me ta ellinika..pww kaigontai ta matia moy,xanw to fws m :(
0 lampros1996 Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 χαχαχα δεν ηξερα να χρισιμοπιισω και λεξιλογιο για να γραψω και κατι που θελω ^^ εμμμ ευχαριστω οκ βρικα πωσ φτιαχνω εφτιαξα (:
Question
lampros1996
θελω να φτιαξω ΔΙΚΟ ΜΟΥ java code source δλδ πωσ εγω μπορω να φτιαξω μια δικια μου γραμη να ανιγη το δικο μου file
πχ lampros.properties και πως μπορω να το κανω να δουλευει
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ [GUIDE] ψαχνω εδω και μερες 1α βρικα και αυτο καθολου αναλητικο ειμαι NEW και δεν ξερω απφφ
ευχαριστω
3 answers to this question
Recommended Posts