Jump to content
  • 0

[Help] GM Shop

Question

15 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Γιατι δεν διβαζής εκεί που ποστάρης ??? με το που μπαίνεις στο ([Request] Dev Help [L2J] Gr) λεει [FAQ] - (Προβλήματα που έχουν ήδη απαντηθεί, διαβάστε τα πριν ρωτήσετε κάτι.)

επίσης έχει έτοιμους να μην μπλέκεις με τα XML και τα HTML.

• 0
Posted

Δεν ξέρω ποιον χρησιμοπής. στήλη μου link να σου πω.

Αλλά λογικά από τα XML Που έχειs πάρη μαζί με εκείνων είναι.

• 0
Posted

Γιατί δεν πέρνεις ενα έτοιμο gmshop και να πειραματιστής πάνω σε αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.

• 0
Posted

Γιατί δεν πέρνεις ενα έτοιμο gmshop και να πειραματιστής πάνω σε αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.

• 0
Posted

Για Items και τιμές και items  pou να τα αγοράζουν τα φτιάχνης από XML  και είναι πανευκολο!

τα HTML  είναι λίγο πιο περίπλοκα στο να τα διάβασης ,  αλλά είναι μόνο ικονίδια και σιδεταγμένες άμα νοηθείς από υπολογίστε είναι πανεuκολο απλες συντεταγμένης δίνης.

• 0
Posted

Για Items και τιμές και items  pou να τα αγοράζουν τα φτιάχνης από XML  και είναι πανευκολο!

τα HTML  είναι λίγο πιο περίπλοκα στο να τα διάβασης ,  αλλά είναι μόνο ικονίδια και σιδεταγμένες άμα νοηθείς από υπολογίστε είναι πανεuκολο απλες συντεταγμένης δίνης.

mporeis na m peis kapia pragmata na m help ?kapio paradeigma na katalavo :) ksero sxetika kapia pragmata

• 0
Posted

Γιατί δεν θες να καταλάβεις αυτό που σου λέω πιο πάνω , πάρε ενα έτοιμο gmshop άνοιξε τα html αρχεία τα xml άρχισε να πειράζεις πράγματα για να μάθεις την λειτουργικότητα τους.

• 0
Posted

Γιατι δεν διβαζής εκεί που ποστάρης ??? με το που μπαίνεις στο ([Request] Dev Help [L2J] Gr) λεει [FAQ] - (Προβλήματα που έχουν ήδη απαντηθεί, διαβάστε τα πριν ρωτήσετε κάτι.)

επίσης έχει έτοιμους να μην μπλέκεις με τα XML και τα HTML.

Σου είπα που να να βρεις Πληροφοριες Το πρωτο μου post  στο topic σου.

• 0
Posted

Σου είπα που να να βρεις Πληροφοριες Το πρωτο μου post  στο topic σου.

entaksei vrika akri thanks !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...