Jump to content

hi


mexis15
 Share

Recommended Posts

i have this promblem chek it plz

 

2012.1.2 23:49:17

OS : Windows Vista 6.1 (Build: 7600)

CPU : AuthenticAMD  AMD Athlon II X3 455 Processor @ 3300 MHz 4095MB RAM

Video : NVIDIA GeForce 8400 GS (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) (8593)

PosCode : LS1(83) 0:0:0 3/0 [609]

 

General protection fault!

 

History: CheckTag <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UL2ConsoleWnd::SpawnDefaultCharacter <- UUIScript::execSpawnDefaultCharacter <- UObject::ProcessEvent <- (CharacterCreateMenuWnd Transient.CharacterCreateMenuWnd0, Function Interface.CharacterCreateMenuWnd.OnEvent) <- XMLUIManager::ExecuteUIEvent <- NConsoleWnd::AcceptNewCharacter <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=NewCharacterSuc <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

 

Link to comment
Share on other sites

i have this promblem chek it plz

 

2012.1.2 23:49:17

OS : Windows Vista 6.1 (Build: 7600)

CPU : AuthenticAMD  AMD Athlon II X3 455 Processor @ 3300 MHz 4095MB RAM

Video : NVIDIA GeForce 8400 GS (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) (8593)

PosCode : LS1(83) 0:0:0 3/0 [609]

 

General protection fault!

 

History: CheckTag <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UL2ConsoleWnd::SpawnDefaultCharacter <- UUIScript::execSpawnDefaultCharacter <- UObject::ProcessEvent <- (CharacterCreateMenuWnd Transient.CharacterCreateMenuWnd0, Function Interface.CharacterCreateMenuWnd.OnEvent) <- XMLUIManager::ExecuteUIEvent <- NConsoleWnd::AcceptNewCharacter <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=NewCharacterSuc <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

that problem occur cause you might use broken icon.utx files, simple they might be not crypted, or saved in wrong format,

whery easy stuff huh =).

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share



×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock