Jump to content
  • 0

Problem with compile L2JFrozen

Question

Posted

θελω να κανω τον frozen αλλα κι αυτο με βγαζει προβλημα....

Error starting modern compiler.

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

εψαξα και στο φορυμ τους , δεν δινουν απαντηση , μπορει να φταιει κατι απο μενα , δεν ξερεις τι φταιει ,ε ;

στο google βρηκα αυτο : The eclipse/java error “Error starting modern compiler” when trying to compile something using javac in eclipse is being caused by eclipse using a different java VM than the one JAVA_HOME is pointing to..

απο εδω : http://www.pitr.net/index.php/2006/12/17/error-starting-modern-compiler/

• 0
Posted

σου λέει ότι το eclipse χρησιμοποιεί άλλο java από αυτό που δήλωσες στο JAVA_HOME.

πρέπει να αλλάξεις το java του eclipse, ή να βάλεις το σωστό στο JAVA_HOME.

• 0
Posted

υπάρχει option στα properties από κάπου αλλάζει.

επίσης, το java_home για να το βρεις :

Yπολογιστής - Ιδιότητες - Ρυθμίσεις για προχωρημένους - Μεταβλητές Περιβάλλοντος.

Πατάς δημιουργία και στο όνομα μεταβλητής βάλε JAVA_HOME και τιμή μεταβλητής το directory του jdk.

• 0
Posted

υπολογιστής(δεξί κλικ)ιδιότητες/για προχωρημένους/μεταβλητές περιβάλλοντος/εκεί που λέει μετάβλητές συστήματος πάτα add new με όνομα JAVA_HOME και τιμή μεταβλητής το σημείο πού έχεις την java π.χ εγώ εχω εδώ E:\Program Files\java\jdk1.7.0_04\bin

edit. soz rystalia δεν είδα ότι έκανες reply !

• 0
Posted

υπολογιστής(δεξί κλικ)ιδιότητες/για προχωρημένους/μεταβλητές περιβάλλοντος/εκεί που λέει μετάβλητές συστήματος πάτα add new με όνομα JAVA_HOME και τιμή μεταβλητής το σημείο πού έχεις την java π.χ εγώ εχω εδώ E:\Program Files\java\jdk1.7.0_04\bin

edit. soz rystalia δεν είδα ότι έκανες reply !

slayer αυτο το εχω κανει , στο eclipse δεν ξερω πως θα το αλλαξω παω στα properties αλλα δεν βγαινει κατι τετοιο...

• 0
Posted

πας στο eclipse  πατάς window-preferences-java-install jres -search εκεί που είναι η java και μετα επιλέγεις το jdk  που έχεις βάλει στο java_home