Jump to content

Recommended Posts

Posted

ED και πάλι ρε τουλούμπι ( γιορτάζεις κάθε μέρα :D ) ,  10 χρόνια φιλίας και θολώνει το μυαλό του για τον κολλητό του ; Αν του έχουν βάλει λόγια , ποιόν θα εμπιστευτεί ; Τον συκοφάντη ή τον κολλητό του;

δεν νομίζω να τον έκανε παρέα ως κολλητός αλλά ως φίλος από ανάγκη επειδή δεν είχε κόσμο να κάνει παρέα και καταλήξανε αυτοί οι 2
Posted

Δεν χάνεις και τίποτα.  Οι καλύτερες φιλίες γίνονται στο Λύκειο όπου είσαι και είναι ώριμος.

Posted

To sygkekrimeno pedi den nomizo giati ton eixa san aderfo mou moirazomastan rouxa erxotane spiti mou,trwgame mazi h3ere tous goneis mou egw tous dikous tou,soulew aderfos...

den boro na katalavw giati ekane poustia gia ena account FAIL pou to sellare 10$ ;/

Posted

Μη πεσεις στο επιπεδο τους να κλεψεις και τετοια απλα ριξτους ενα χερι ξυλο και παρε το λογαριασμο πισω. Βασικα οπως και να χει ριξε ενα ξυλαρακι ειτε το παρεις ειτε δεν το παρεις το λογαριασμο πισω.

Posted

Δεν νομίζω να είναι αυτό.

Μήπως συμβαίνει κάτι στην οικογένεια του ; Εννοώ σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκονται ;

Posted

To sygkekrimeno pedi den nomizo giati ton eixa san aderfo mou moirazomastan rouxa erxotane spiti mou,trwgame mazi h3ere tous goneis mou egw tous dikous tou,soulew aderfos...

den boro na katalavw giati ekane poustia gia ena account FAIL pou to sellare 10$ ;/

Για τα 10€ που λες ισχύει αυτό που είπα. Κάποιος έβαλε λόγια για εσάς και το έκανε για εκδίκηση.

Εγώ με τον κολλητό μου 13 χρόνια παρέα και δεν έχουμε μαλώσει για τίποτα.

Posted

3ilo 9a ri3w kyrios se auton pou agorase to account giati ton 3erw kai parolou oti iksere oti einai klemeno to phre kai ton psarwsa me to fb tou kollhtou mou tou 2ou kai elege ta dika tou

MixMaster gamiseta;/

Posted

Άμα σε πουλάει ένας για ψιλά , όταν μεγαλώσει και πάει 20+ τι θα κάνει δηλαδή?

Εγώ με τον κολλητό μου είμαι φίλος πάνω από 8 χρόνια , δεν έχουμε μαλώσει για τέτοιες μαλακίες.

Μόνο για μικρόπράγματα και αυτό κρατούσε λίγο.

Posted

Κοιτα εγω πιστευω οτι το σωστο στην υποθεση οκ δεν ειναι το ξυλο αλλα αμα εχεις δωσει λεφτα για skins, champions κτλ δεν νομιζω οτι πρεπει να τον αφησεις σε ησυχια αποψη μου.

Posted

Κοιτα εγω πιστευω οτι το σωστο στην υποθεση οκ δεν ειναι το ξυλο αλλα αμα εχεις δωσει λεφτα για skins, champions κτλ δεν νομιζω οτι πρεπει να τον αφησεις σε ησυχια αποψη μου.

Καλά ρε μαλάκα, εσένα σε νοιάζει το περιεχόμενο απο αυτό που έκλεψε ή η κίνηση;

Αν είσαι πάνω απο 17 να ξέρεις θα κάνεις σκατά αποφάσεις στο μέλλον αν συνεχίσεις έτσι.

Posted

αμα ηταν 9 λεβελ οκ αλλα αμα ηταν 30 με full champions kai skins δεν νομιζω να ζουσε.. εξαλου 9 λεβελ βρηκε να κλεψει αυτος ο φιλος σου ελεος δεν μπορουσε να παιξει 30 ψωλοπαιχνιδια και να παει 9 λεβελ ελεος.