K4rMa Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 to max ine auto? oxi den exei max sto Neobux. Quote
ProJecT Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 oxi den exei max sto Neobux. Άσε που είναι και έλληνας.. Δεν τον πιάνει η κρίση.. Quote
Lucky Dice Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 oxi den exei max sto Neobux. palia eixe kapou sto 10.000 ton mina dn thumame akrivos ;D Quote
randomnamehere Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 photoshop, de se ksana pisteyw..! Όχι αυτό είναι αλήθεια :P Δεν θέλω ακόμα banner στο sig μου :) Quote
Lucky Dice Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Έχετε παραβιάσει τους όρους χρήσης Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες στους όρους χρήσης. Αν διορθώσατε το σφάλμα σας και επιθυμείτε να ζητήσετε την επιστροφή του λογαριασμού σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το αίτημα θα αξιολογηθεί με βάση την σημαντικότητα της παραβίασης. O RLY ? Quote
randomnamehere Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Έχετε παραβιάσει τους όρους χρήσης Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες στους όρους χρήσης. Αν διορθώσατε το σφάλμα σας και επιθυμείτε να ζητήσετε την επιστροφή του λογαριασμού σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το αίτημα θα αξιολογηθεί με βάση την σημαντικότητα της παραβίασης. O RLY ? Μήπως μπήκες από άλλο IP και έκανες και άλλα κλικ? Μήπως έχει κανένας αδερφός σου ή κάτι acc από ίδιο IP? Quote
Lucky Dice Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Μήπως μπήκες από άλλο IP και έκανες και άλλα κλικ? Μήπως έχει κανένας αδερφός σου ή κάτι acc από ίδιο IP? enas filos m benei mono Quote
ProJecT Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Αφού λέει ότι γίνεται να κάνουν και άλλο κλικς εκτός απο εσένα.. Quote
randomnamehere Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 enas filos m benei mono Γι αυτό , από όσο ξέρω σε διαφορετικό IP οι διαφημίσεις υπάρχουν κανονικά (Οι μόνιμες) . Δηλαδή με τα δικά σου + του φίλου σου , παίρνετε διπλάσιες διαφημίσεις . Ο καθ'ένας έπρεπε να έχει ξεχωριστώ λογαριασμό ... "Μόνο ένας χρήστης ανά IP επιτρέπεται και μόνο ένας λογαριασμός ανά υπολογιστή." Quote
Lucky Dice Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Γι αυτό , από όσο ξέρω σε διαφορετικό IP οι διαφημίσεις υπάρχουν κανονικά (Οι μόνιμες) . Δηλαδή με τα δικά σου + του φίλου σου , παίρνετε διπλάσιες διαφημίσεις . Ο καθ'ένας έπρεπε να έχει ξεχωριστώ λογαριασμό ... "Μόνο ένας χρήστης ανά IP επιτρέπεται και μόνο ένας λογαριασμός ανά υπολογιστή." aaa logara me to prohgoumeno acc mou mallon gia auto :P h to problhma me thn paypal pou prospathisa na to alaksw Quote
randomnamehere Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 8 Διαφημίσεις (Καθημερινές) ... LOL? Quote
Recommended Posts