Bleik Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Τι εχετε δει στο facebook που σας εκανε να γελασετε/κραξετε/να κανετε τον σταυρο σας κλπ? -.-' Quote
Sirocco Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 γιαυτο δεν κανω fb,γιατι αν εκανα θα ημουν σε emoquit mode ολη την μερα. Quote
Bleik Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Μάθε ορθογραφία ρε ζουλού! και ελεγα τι στο διαολο δεν μου κολλαει.Fixed. Quote
VeGe Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 και ελεγα τι στο διαολο δεν μου κολλαει.Fixed. Kαι το "ποιό" είναι λάθος ρε οστρογότθε, "πιο" είναι το σωστό. Σε 5 λέξεις 10 λάθη, και μετά μιλάς και για μόρφωση! χαχαχα Quote
Bleik Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Kαι το "ποιό" είναι λάθος ρε οστρογότθε, "πιο" είναι το σωστό. Σε 5 λέξεις 10 λάθη, και μετά μιλάς και για μόρφωση! χαχαχα Γαμοισε μας μορε.Μαι 2 ορες ηπνο ημε. Quote
VeGe Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ναι και εγώ όταν είμαι άυπνος δε μπορώ να λύσω ολοκληρώματα! Κρέας Quote
Bleik Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Ναι και εγώ όταν είμαι άυπνος δε μπορώ να λύσω ολοκληρώματα! Κρέας Ουτε εγω μπορω... Quote
VeGe Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 MY EYES ARE BLEEDING ! Kάτσε ήσυχα εσύ ρε, το παιδί δεν είναι κουρασμένο γι' αυτό Quote
Xplicit7 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Kάτσε ήσυχα εσύ ρε, το παιδί δεν είναι κουρασμένο γι' αυτό Δεν ή είναι ; Quote
Recommended Posts