Jump to content

Samsung Galaxy S3


Steven7

Recommended Posts

Samsung Galaxy S3 8a er8ei to prwto 6mino tou 2012.

H Samsung έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού με το Samsung Galaxy S και αφου το Galaxy S έκανε τρελές πωλήσεις και το Galaxy S2 κάνει αυτή τη στιγμή που μιλάμε ρεκόρ πωλήσεων η Κορεάτικη εταιρία συνεχίζει την επιτυχημένη οδό που έχει βρεί και προχωράει ήδη κάνοντας σχέδια για το Samsung Galaxy S3 με ακόμα πιό καταιγιστικές επιδόσεις, δικτύωση 4G για το μέλλον και με καρδιά που θα χτυπάει σίγουρα δυνατά και ίσως (γιατι όχι) χρησιμοποιώντας το NVIDIA Kal-El superchip με το οποίο ακόμα δεν έχουμε κλείσει το στόμα μας απο το demo που είδαμε! Το πρώτο εξάμηνο του 2012 φαίνεται πως θα είναι πολύ ενδιαφέρον με κάτι τέτοιο στα ράφια των καταστημάτων…! Το καλό με αυτή την πληροφορία είναι πως δεν έρχεται έτσι τυχαία, αλλα επίσημα απο τα χείλη του J.K. Shin προέδρου του mobile τμήματος της εταιρίας.

To test tou neou nvidia chip

 

Pi8ana features tou neou kinitou-upologisti-(piravlou)

■Οθόνη 4.65” Super AMOLED III (ανάλυση 1280 x 1024 – 352ppi)

■Επεξεργαστής Samsung quad-core 2GHz

■Μνήμη RAM 1.5GB

■Κάμερα 10MP (1080p / 60fps)

■Αποθηκευτικός χώρος 32GB (επέκταση με microSD)

■NFC chip

■Λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich με περιβάλλον TouchWiz 5.0

■Μπαταρία 2250mAh

■Κατασκευή από μέταλλο και γυαλί με πάχος 9mm

 

Εάν επαληθευτούν τα παραπάνω, τότε μιλάμε για ένα smartphone με μεγαλύτερη ισχύ από αρκετούς σημερινούς υπολογιστές! Παρόλα αυτά υπάρχουν ενστάσεις, όπως για παράδειγμα στην ανάλυση της οθόνης, 1280 x 1024, η οποία δε συμφωνεί με το λόγο 4:3, οπότε πιθανότατα θα είναι 1280 x 720. Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθεί η νέα τεχνολογία Super AMOLED III (το GS είχε Super AMOLED και το GSII Super AMOLED Plus).

Σχετικά με το περιβάλλον TouchWiz 5.0, για πρώτη φορά δεν θα αλλοιώνει το λειτουργικό σύστημα και απλά θα περιοριστεί σε γραφικές λεπτομέρειες και μικρές βελτιώσεις, σε αντίθεση με τις τωρινές εκδόσεις TouchWiz.

Δε γνωρίζουμε κατά πόσο θα βγουν αληθινά τα παραπάνω, αλλά σίγουρα το Samsung Galaxy S III θα μας απασχολήσει σημαντικά μέσα στους επόμενους μήνες.

 

Λίγα λόγια για την Samsung

Ιδρύθηκε το 1938 στην Κορέα και από τότε έχει κατακτήσει αμέτρητα βραβεία πωλήσεων. Το οικονομικό έτος 2009 έκλεισε για το Samsung Group με έσοδα $172,5 τρισεκατομμυρίων, ενώ ένα χρόνο αργότερα κατάφερε να μπει στην λίστα με τις 50 πιο επιτυχημένες εταιρείες παγκοσμίως. Οι καλύτεροι πελάτες της για το 2010 ήταν οι Sony, Apple, Dell και Hewlett-Packard.

To 2010 πούλησε περισσότερα από 80.000.000 κινητά τηλέφωνα αυξάνοντας το ποσοστό της στην αγορά κατά 17% σε σχέση με το 2009. Σχεδόν 3 στα 10 Samsung κινητά ήταν Smartphones, με τις πωλήσεις του Galaxy S να ξεπερνούν τα 10.000.000 παγκοσμίως, νούμερο ρεκόρ για την αγορά των Smartphones! Η Samsung στοχεύει να πουλήσει 60.000.000 εκατομμύρια Smartphones μες στο 2011.

Link to comment
Share on other sites

επειδη κατα την γνωμη μου τπτ δεν μπορει να αντικαταστασει και να ξεπερασει τεχνολογικα την apple δεν νομιζω πως το samsung galaxy S3 θα ειναι καλυτερο απο το iphone 5.Απλα η γνωμη μου.

Link to comment
Share on other sites

Samsung Galaxy S - crappyest clicky plastic retarded phone i ever held, But you can play games on it, regardless that it feals cheap in your hand considering your payment on it, its a good phone decent battery and a over saturated display but with a good powerhouse behind it

Dont consider that sgs 3 will be any different except performance change it will be the same crappy clicky plastic, considering there developement ideeas expressed ant the world mobile congress an i quote "we are working at makeing our phones thiner and lighter" (cheaper plastic then so far its gonna melt :) )

BTW: the iphone 5 video will be fake, microsoft and google has done smilar videos about there os, infact android was the first to introduce the concept of virtual keyboard and hologramic progection of indication keyboard when dell stated building phones with there os

Rest assure that none of these platforms will posses this capability in the near future

Link to comment
Share on other sites

επειδη κατα την γνωμη μου τπτ δεν μπορει να αντικαταστασει και να ξεπερασει τεχνολογικα την apple δεν νομιζω πως το samsung galaxy S3 θα ειναι καλυτερο απο το iphone 5.Απλα η γνωμη μου.

epic fail fake :)

apple would be good if their mobile phones were cheaper like the same good of other company

iphone4 is the most expensive and not even an 8 mega pixel camera that even nokia has 12MP

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...