~StOrM™ Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Geia sas paidia ipa na sas po ena trick me tin olympiada. 1.Proton Petixeni mono ama exeis clan kai eisai leader 2.Prepi na exeis Castle Arxizoume Ama exete ola auta kanoume to e3is pigenoume kai kanoume to quest gia to Strider ama Paroume to mikro Strider kanoume to quest gia to Megalo To Strider Ton Drako pou petai.Anigoume 2diplo parathiro Buffer dinoume tin clan ston Buffer kai To Drako pou petai meta Pigenoume sto Stadio stin Olympiada me ton buffer ka8omaste ape3o kai dilonoume me ton Kanoniko Char mas kai molis mpoume oly Kanoume pt ton buffer kai mas kanei buffs kai exoume to Hero sto Stepaki ...... Guys Einai palio to kserw alla to ekana se ena server pou pezw kai pxiani mia xara ....alla efaga ban ......Sorry ama den doulevi ... Gredits By - ~LuCkyLoOk™ Quote
KaMiKaZe69 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 nai kai to hero kai to ban sto tsepaki mas sigoura..alla uparxh kai poio aplos tropos..mporeis na pas enan Saggitarius e3w ap to stadio ama exei psilo xalia geodata o server..koumponis snipe kai me full buffs rixneis olous sou tous emenys..poio aplo kai tha fas ban mono ston saggi pou einai e3w ap to stadio.. Quote
RapBoy Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 kai ta 2 gtp..btw siberenoume oti to mono p pezei rolo eine na pe3eis dikaia oly :D Quote
Versan Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ωραίο και πολύ παλιό κόλπο αλλά μερικοί server το εχουν διορθώσει. @RapBoy Σωστός ;) ! Quote
Korin8ios Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 mia screenshot k ante geia me bannaki :D + oti pt sthn oly dn pianei s perissoterous server...ektos an exeis domi k ta parei me clan Quote
Recommended Posts