Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ida ena topic pou leei kapia pragmata basika gia tin paysafe alla exei xexasi polla giauto ta grafo me tin sira kai sosta....

1}theloume na kanoume donate kapou {wow-l2-aion-lol-ktlp}apla ta pragmata pame se ena psilikatzidiko-periptero-bibliopolio tis gitonias mas kai zitame mia paysafe ....

2}Iparxoune paysafecard twn :10-25-50-100{euro :P)

3}efoson dosoume ta money ta bibikinia :D mas dini kati san xarti me 4 komatia pou exei to kathe part 4 aritmous px{1595-5505-5582-4821}

4}theloume na baloume enan kodiko stin paysafe mas dioti kapios filos mas ti gnwrizi  kaii fobomaste mipos tin klepsi aplos pame stin paysafecard.com kai epilegoume pistotiko ipolipo tha mas anixi ena new window pou tha mas zitai kodiko akribos meta kai baloume ta pragmata pou zitai pigenoune{kodiko bazoume ton kodiko pou theloume px 123456789 kai xana to idio 123456789 gia epibebeosi kai ok koble :)

5}kapios filos mas ekane kati me tin paysafe kai den xeroume ti mpainoume stin paysafecard kai pame pali pistotiko ipolipo stixia kai tlp kai patame kiniseis egw ekana mia sinalagi simera ...Auta apo emena :)

Note:den kanw kamia diafimisi stin eteria kai an exei ipothi kati tettio zitao signwmi kai na lock to topic

Gia opia pliroforia thelete post here..