Jump to content

hiph0paki

Banned
  • Posts

    137
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Feedback

    0%

About hiph0paki

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Crete
  • Interests
    Give Pain

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hiph0paki's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Report him at Report Section not here.
  2. Ρε γαμωσπιτε τι δεν καταλαβενεις? θες να κατεβω στο πουτσοτσαντιρι σου να σε γαμησω απο κολο για να καλαταβεις? DONT MESS WITH OBSERVER
  3. Ελα μωρε μαλακα,αφου μου τα ειπανε μην βγαζεις την ουρα σου απεξω και εσυ και ο Crystalia πως τον λενε τον Φοιβο, παρακαλαγατε ΚΑΠΟΙΟΥΣ μην πω ονοματα να κανουν ddos στο site μου. Φαντασου ποσο βλακας εισαι,δεν ειχε ανοιξει καν ο server και βαραγες το Site. Αλλα εγω σου ειπα κατι,θα το θυμαμαι αυτο. :troll: Observer,εισαι ενα απο τα παλικαρια που αξιζουν εδω περα. :-beep- yeah:
  4. Τι να κανω βρε βλακα να του βαρεσω το σπιτι? να μου ερθει το fbi μετα σπιτι μου μαλακας εισαι? Λιγα με τον Observer γαμημενε γιατι θα σε γαμησω τα αγαμητα.
  5. Γεια σου ρε Justice ομορφαντρα, Οσο για τον Elfocrash δεν εχω να πω τιποτα εκτος το οτι ειναι ενας γελειος βλακας,που δινει λαθος IP και οταν ειχα τον Dreamless εκανε τσιμπουκια σε διαφορα ατομα για να μου κλεισουν εστω το Site. χαχαχαχαχαχαχα ΑΣΤΟ ELfo ΑΣΤΟ!
  6. Nai mwre vlaka,exei xari pou tous ezvisa olous apo to skype,pou mou legan malaka esy eisai kalyteros apo ton Zake o Zake kanei 2-3 meres na mas steilei ta lefta VLAKA E VLAKA.
  7. Εσυ θεοκουτε ανθρωπε σε παρακαλω μην μιλας οταν τρολαρο. Σεβασου καποια πραγματα,εισαι που εισαι μαλακας. Ρε βλακα ζακε με κανουν add στο skype και δεν κανουν vouch μετα,και το list εχω να το κανω update 1xrono.
  8. Πες τα αγορινα μου πες τα! Elfo,τραβα κοιμησου εγγλεζε
  9. Ναι,αλλα τι νομιζεις οτι θα τον βαλω στο maxcheaters? Zake ti egine re malaka,oloi sou oi pelates irthan se mena? Giati arage? OI nomizeis oti epeidh scammara 1 koutornithoi den me ebistevode? Akoma eimai o fast exchanger kai esy tha kaneis exchange me ta betsites :-beep- yeah:
  10. Ρε μαλακα εσυ τραβα γαμησου,τσοπανοβλαχε
  11. o InTheEnd pou sou estelne ta brazzers account :troll:
  12. Ζβήνονται οι συνομιλιες μετα απο 6μηνες,αντε θα μου το στειλεις η τζαμπα ζεις? skype resolver κλασικα, μονο που αλλοι μπορουνε να κανουνε το ιδιο ισως με περισσότερη ισχυς .. Και οσα restart να κανεις το modem θα εισαι down Δεν ειμαι τοσο κουτος να κανω ddos σε home network,για να με τρεχουν μετα στα δικαστηρια...
  13. Στειλε μου σε pm το skype και θα καταλαβεις. Δεν ειναι τιποτα το σκληρο.
  14. Εε ξανα πες το μια,να σου στειλω κατι να ξενερωσεις.
×
×
  • Create New...