Jump to content

astraLized*

Members
  • Posts

    661
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About astraLized*

Profile Information

  • Gender
    Male

astraLized*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Γεια χαρά! Μέρες πριν ήρθε στα χέρια μου ένα Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5310 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Το τηλέφωνο πρέπει να προέρχεται από καρτοσυμβόλαιο της Cosmote και έχει κλειδωμένο το δίκτυο της κάρτας sim με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναγνωρίσει τη δική μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσω και να το χρησιμοποιήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
  2. LOCK please, δεν εχω να ρωτησω κατι αλλο. Ευχαριστω :)
  3. Aυτες τις μερες ψαχνοντας στο internet εκανα τα εξης για να γλυτωσω το Format μιας και δεν υπαρχει ευκαιρος εξωτερικος... 1. Ανασυγκροτηση δισκου (αν και δεν νομιζω οτι υπηρχε λογος μιας και γινεται αυτοματα 1 φορα την εβδομαδα, απλα ετσι προληπτικα) 2. Εγκατασταση Driver της μητρικης (Audio, Chipset, LAN, VGA) 3. Εγκατασταση Driver της καρτας γραφικων (Εβαλα τους τελευταιους) 4. Εγκατασταση DirectX 11 Αποτελεσμα? Παλι τα ιδια... Κατεβασα μολις τα win7 SP1. Θα αγορασω και εναν σκληρο και θα προχωρησω στο Format... Αλλα εχω μια απορια... Αν ενεργοποιησω τα windows με το activator και αρχισω να κανω updates, καποια στιγμη δεν θα μου βγαλει το παραθυρο: Τα windows δεν ειναι αυθεντικα???
  4. Μετα απο scan με Avast σταματησε να εμφανιζεται το svchost στις διεργασιες... Ο υπολογιστης ομως συνεχιζει να κολαει και αυτη την φορα η αιτια/αφορμη ειναι ο Mozzila και σπανια το Chrome που φτανουν εως και 40 CPU στις διεργασιες.
  5. Συγκεχυμενες ασφυκτιουσες ορμονες βλεπω και μαλλον θα χρειαστει να το παω σε μαγαζι...
  6. Αν καιγοταν ο CPU θα εξακολουθουσε το PC να λειτουργει? Τι ενοεις ''λιγο''? Υπαρχει και 3.6 Pentium.
  7. Δοκιμασα μεχρι τωρα L2 & F3AR οποτε κολαει στα 3D παιχνιδια. Με ταινιες δεν εχω κανενα προβλημα.
  8. CPU : Intel Pentium 4 , 3.4 GZ RAM : 3 G Ψαχτηκα λιγο περισσοτερο στο google και εμαθα οτι ισως παιζουν ρολο οι θερμοκρασιες του CPU-GPU κλπ. και βρηκα ενα προγραμα που τις μετραει (GkrellM). Τελικα ο CPU μολις ανοιγω ενα game χτυπαει 100% Ιδεες ?
  9. Γεια χαρα! Για αλλη μια φορα χρειαζομαι την βοηθεια σας σχετικα με το PC μου. Πριν λιγους μηνες εκανα format και εβαλα win7 ultimate 32bit ''σπασμενα''. Μετα την εγκατασταση τους απενεργοποιησα το Windows Update και απευθειας ενεργοποιησα το activator. Mετα απο λιγες μερες ο cpu χτυπαγε 100%. Ανοιξα Ctrl-Alt-Delete, πηγα στις διεργασιες και ειδα oτι ευθυνοταν το option ''svchost''. Κατεβασα Αvast μιας και απο αμελεια μου δεν ειχα antivirus και o cpu επαψε να χτυπαει 100%. Πολυ ωραια... Ελα ομως που οταν ανοιγω καποιο game (οποιοδηποτε) το GAME κολαει απιστευτα... Σκευτηκα πως ισως εχει προβλημα ο cpu μιας και το PC εχει καταπονεθει αρκετα... Επισης η καρτα γραφικων αλλα δεν νομιζω μιας και την αγορασα πριν 7 μηνες (Nvidia GeForce GT 240). Tεσπα, δεν μπορω να ικαζω μιας και δεν γνωριζω οποτε περιμενω replies. Ευχαριστω εκ των προτερων :)
  10. What about astral projection?
×
×
  • Create New...