Jump to content

pwlaqj

Members
  • Posts

    9
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Posts posted by pwlaqj

  1. On 25/3/2018 at 9:09 AM, xTakegawa said:

    τι pack εχεις?

    και ο σερωερ σου δουλευε κανονικα και ξαφνικα το επαθε?

     

    Καλημέρα. Το έφτιαξα. 

     

    Είχα το Pack το PSD[έτοιμο];. το δοκίμασα σε 3 υπολογιστές και στους τρεις το ίδιο πρόβλημα. 

     

    Άλλαξα pack και δουλεύει κανονικά.

  2. 59 minutes ago, SweeTs said:

    It doesn't say much. 

    Error on console? 

    Do you have sources?

    - Yes: use search and find the message, check conditions

    - No: trash the pack

    Problem its ok . Work.

     

    I have another problem know . i open npcgrp and npcname with file edit and if i go to save the changes he delete the file.... can you help me ?
    *my english to bad

  3. Καλησπέρα σε όλους. 

     

    Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ενώ άνοιξα το server κανονικά όταν πάω να κάνω νέο χαρακτήρα , με το που πατάω " Create " μου βγάζει το μήνυμα " your character creation has failed ".

     

    Τι πρέπει να κάνω ώστε να αλλάξει αυτό ?

     

    Interlude server αν παίζει ρόλο

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  4. 2 hours ago, protoftw said:

    Για να ασχοληθεις με αυτο και να παρεις περισσοτερες γνωσεις σχετικα με το πως λειτουργει ενας σερβερ και να κατανοησεις τι σημαινει το καθετι θα πρεπει να εχεις και το source απο το pack. Χωρις αυτο για να σου δωσω να καταλαβεις ειναι σαν να εχεις ενα σπιτι δικο σου αλλα να μην εχεις τα κλειδια για να μπεις μεσα.

     

    Υπαρχουν πολλα guide εδω αλλα και tutorials που θα σε καθοδηγησουν και θα μαθεις πως να στησεις ενα σερβερ αλλα και τι χρειαζεσαι (programs,etc) για να το κανεις αυτο.

     

    Εγω θα σου προτεινα να ξεκινησεις πρωτα με αυτα που εχεις στα χερια σου και μετα να πας παρακατω.Παρε το pack σου οπως το εχεις και ψαξε τα παντα , ολα τα αρχεια ολους τους φακελους , δες τι χρησιμευει σε τι , μετα πηγαινε στην database σου και ψαξου και εκει και αφου κατανοησεις κατα καποιο τροπο πως συνδεονται ολα μπορεις να πας και στο source. Μπορεις επισης πριν πας στο source να ψαχτεις και με το system , πως να περνας items , armors , etc. 

     

    *Αρχικα να σου ξεκαθαρισω πως εγω προσωπικα δεν γνωριζα απο java αλλα απο ψαξιμο σε forum και με λιγη βοηθεια θα μπορεσεις να κατανοησεις πως να περνας εναν απλο java κωδικα , πως να διορθωνεις τα error που σου βγαζει , πως να τον κανεις adapt με μικρα βηματα αλλα και εκτος αυτου , βλεποντας αλλα .java αρχεια μεσα στο source θα μπορεσεις και εσυ να προσθετεις σιγα σιγα σε εναν κωδικα δικα σου πραγματα. Για παραδειγμα , θα παρεις ενα Password Change npc και θα το περασεις και θα θες ας πουμε (θεωρητικα) να βαλεις να φαινεται το ονομα του player ή να κανεις ενα combo box λειτουργικο σε ενα html αρχειο σου.

     

    Ελπιζω να σε βοηθησα και να σου εδωσα μια ιδεα γυρω απο αυτο. Ειναι σιγουρο οτι εχει πολλα ακομα οσον αφορα εναν σερβερ αλλα αυτη ειναι μια καλη αρχη. Καλη τυχη σου ευχομαι!

     

    Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου μου γέμισε αρκετά κενά σχετικά με την απορία που είχα. Να σε καλά.

  5. Καλημέρα σε όλη τη παρέα του MxC .

     

    Μιας και η δουλειά είναι χαλαρή και δεν υπάρχει τρέξιμο θέλω να αρχίσω να ασχολούμαι με project καθαρά και μόνο για προσωπική χρήση και ουδέ μία σχέση με επαγγελματική. 

     

    Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή .

     

    Στο παρελθόν επίσης ξεκίνησα να ασχολούμαι με project το οποίο το ξεκίνησα εξ ολοκλήρου από την αρχή[frozen] αλλά χάλασε ο σκληρός δεν είχε γίνει ποτέ backup και γνωρίζεται τι έγινε ...

    Τώρα που ο χρόνος είναι αρκετά ελεύθερος στο μαγαζί είπα να ξανά ασχοληθώ.

    Κατέβασα το  L2 PSD ένα ποιο έτοιμο θεωρώ pack και θα ήθελα να δουλέψω πάνω σε αυτό.

    Θέλω κάποιος να μου εξηγήσει μέσω skype ή και εδώ ακόμη πώς γίνεται ένα έτοιμο pack τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω ώστε να μπορέσω να συνδεθώ.

    Τα αρχεία αποτελούνται από φάκελο "backup" ένα φάκελο με το "project" και ακόμη έναν φάκελο [ settings , svn, bin ,build, build core κλπ ]

    Ίσως να υπάρχει κάποιο ίδιο θέμα αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι.

     

    Επειδή πλέον φύγαμε από την "εφηβική ηλικία" θα χαρώ ιδιαίτερα να λάβω απαντήσεις σχετικά με αυτό που ζητάω και όχι troll.

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

     

×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock