Jump to content

salpigidis

Members
  • Posts

    158
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Posts posted by salpigidis

  1. εδω δεν εχει καν register στο site και λεει οτι επειδη επισκεπτονται πολλοι την σελιδα του register κρασαρει και μπορεις να κανεις acount καποιες ωρες μονο! χαχαχααχ!!

    και λεει x3 ενω στην σελιδα του χ10...οσο για το chronicle και το αν μπορει να κοντραρει τον αντιπαλο σερβερ οπως λεει, που ειναι h5 ασχολιαστο... Επισης για το αν ειναι o real ασχολιαστο .. 

  2. ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΘΛΗΨΗ ΣΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ BOT.

     

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΗΔΕΥΟΝΤΑΙ ΗΣ ΤΩΝ ΝΑΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΦΕΣ .

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    spamareis ligo i mou fenetai ?

  3. και εγω σε low παιζω, αλλα αν ηταν να παιξω με bot μια και συχαινομαι τους Hi rate servers θα επαιζα οπως και παιζω άλλα παιχνιδια.

    Αν δεν νιωθεις ενα παιχνιδι παρατα το...

    Απο τον eGlobal εχω φτιαξει to L2walker να μπαινει παντου αλλα ποτε δεν το χρησιμοποίησα, μονο φιλοι μου.

    Αποψή μου βεβαια, αλλα ενα game αξιζει καθαρο και ξαστερο οπως το προτεινει η παραγωγός εταιρία και συνήθως ετσι πανω-κατω  το έγγραψαν οι συγγραφείς του. Οτιδήποτε αλλο ειναι αχρηστο παντελώς και στην περίπτωση των bots ειναι πλεον ανούσια άχρηστο.

    Σε ολα τα παιχνιδια αξια εχει η ανακαλυψη και η περιπετεια, δεν το νιώθεις... δεν παιζεις.

    καταρχας ενα game δεν το γραφουν συγγραφεις..κατα δευτερον λες "Απο τον eGlobal εχω φτιαξει to L2walker να μπαινει παντου αλλα ποτε δεν το χρησιμοποίησα, " δεν καταλαβα ακριβως τι ενοεις δηλαδη και καλα εσυ μπορεις να botareis σε rpg club η σε divinity και δεν το κανεις επειδη σ αρεσει να σκοτωνεις τερατακια..χιλιαδες τερατακια εκατομυρια τερατακια!!!Αν αυτο για σενα ειναι ανακαλυψη και περιπετεια ενταξει

  4. Πρέπει να βλέπεις πολύ τηλεόραση

    Πρεπει να σαι πολυ παιδακι.Τι σε πειραξε δηλαδη ο τροπος που το ειπα ?Λεω ψεματα δηλαδη στο οτι ατομα ψαγμενα δεν εχουν βρει ακομα τροπο να περασουν το l2net και το walker σε servers γνωστους με κοσμο κτλπ κτλπ ?Καλα ξερω οτι οι περισσοτεροι απο σας παιζεται σε servers x4000 με donate και +30 οπλα αλλα υπαρχουν ακομα ατομα που παιζουν σε servers low rate οπως εγω και εχουμε βαρεθει το manual

×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock