Jump to content

Hazard13

Members
  • Posts

    13
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About Hazard13

Profile Information

  • Gender
    Male

Hazard13's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Hello guys,i want your advice for a server.What im searching is a high rate server,prefered Interlude,no custom items.and most of all i just want to play olympiad,no pvp no farm,just olympiad.Any suggest?
  2. Απαντάτε το μόνο που δεν ρώτησα,δεν με απασχολέι καθόλου το android,εχω αποφασίσει για ios,απλά δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι 4 ή 4s,γιατί απο οτι έχω καταλάβει η μόνη βασική τους διαφορά είναι οτι το 4s είναι λίγο πιο γρήγορο
  3. Απο οτι κατάλαβα υπάρχει αρκετά μεγάλος κίνδυνος στο να αγοράσεις απο το εξωτερικό+τα έξοδα και τα τελωνεία οπότε πάει περίπου ίδια τιμή με το να αγοράσεις απο εδώ,οπότε προτιμούμε Ελλάδα.Συγκεκριμένα βρήκα το 4 16gb στα 200Ε και το 4σ 16gb στα 300,σε άριστη κατάσταση,κάποια απο αυτά τα δυο θα αγοράσω.
  4. Μπορεί για κάποιους τα Andoid να είναι καλύτερα απ'τα ios,αλλά τα ios είναι αποκλειστικά της iphone ενώ τα android χρησιμοποιούνται,ούτε εγω ξέρω απο πόσες εταιρίες,με οτι συνεπάγεται το συγκεκριμένο.Απο οτι έψαξα λίγο,βρήκα οτι αν έχεις το imei μπορείς να ελέγξεις απο ενα σάιτ αν είναι κλειδωμένο το κινητό και αν είναι κλεμένο.Αν ζητήσω εγω απο κάποιον -ο οποίος πουλάει iphone απο αγγελία-το imei θα μου το δώσει ή μπορεί αν έχεις το imai κάποιας συσκευής να μπορείς να προκαλέσεις και κάποιες βλάβες ξέρω εγω,και έτσι να μην δίνεται το imei σε τρίτους;
  5. Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω.Αν ας πούμε-απο την στιγμή που ολα τα iphone ξεκλειδώνονται-αγοράσω εγω ενα μέσω ebay και το συγκεκριμένο είναι at&t τα οποία τα βρίσκεις και με 150 ευρώ περίπου,μπορώ να το ξεκλειδώσω και να το λειτουργώ κανονικά,μάλλον οχι,αλλα το γιατί θέλω να μάθω.
  6. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα iphone,αν αγοράσω κάποιο iphone στην Ελλάδα θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω κανονικά στο εξωτερικό,πχ Βουλγαρία,Μαυροβούνιο;
  7. Να κάνω και μια άλλη ερώτηση,λίγο άσχετη αλλά πάλι για κινητά έχει να κάνει,επειδή δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα απο iphone,αν ας πούμε αγοράσω ενα 4s at&t τα οποία στο ebay είναι αρκετά φθηνά,μπορώ να το ξεκλειδώσω εδω,έτσι;Και να το λειτουργώ κανονικά.
  8. Καλό φένεται,εγω βρήκα και αυτό http://thlmobilemall.com/thl-w100s-smartphone-mtk6582-quad-core-android-42-1g-ram-45-inch-ips-screenwhite-p-96.html το οποίο φένεται αρκετά καλό
  9. Τι εννοείς,αρκετοί Έλληνες έχουν κινέζικα,με την γλώσσα στα Αγγλικά
  10. Κινέζικα υπάρχουν και με 300 ευρώ,τα οποία είναι άπεχτα,περιμένω πόστ απο κάποιον κάτοχο κινέζικου
  11. Δεν μιλάω για 30 ευρώ,όπως έγραψα κάπου στα 100-150 ευρώ,και απο οτι βίντεο εχω δει και στο youtube φένονται αρκετά γρήγορα και με καλή ανάληση και ποιότητα οθόνης τηλέφωνα,κάποιος που θα έχει αγοράσει θα ξέρει καλύτερα.
  12. Καλησπέρα,πρόσφατα πείρε το μάτι μου κάποια κινέζικα κινητά τα οποία φένονται αρκετά καλά,σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο,εχω βρει τα Lenovo a820 και ZTE 967S.Θα ήθελα να μου πει όποιος απο εσας εχει αγοράσει κάποιο κινέζικο να μου πει κατα πόσο είναι αξιόπιστα,αν προσφέρεται κάποια εγγύηση και αν γενικά αξίζει να αγοράσω κάποιο,ή αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση απο αυτά τα 2,απο τιμή γύρω στα 100-150e.
×
×
  • Create New...