Jump to content

scorpion14

Members
  • Posts

    87
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Posts posted by scorpion14

  1. δεν είμαι τρελός gamer ένα παιχνιδάκι μια στο τόσο και δεν με ενδιαφέρουν και τόσο τα graphics.ευχαριστώ παιδιά για την ενημέρωσή σας....!

  2. καλησπέρα παιδιά! αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι σχετικά με αυτόν τον επεξεργαστή που μου πρότειναν στο πλαίσιο  http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/A8-X4-3850-s-FM1-2-9-GHz-4-MB-A8-X4-3850-s-FM1-2-9-G.htm πρώτη φόρα ακούω επεξεργαστή με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών... ακόμα με είπαν ότι θα μπορώ να παίζω και το crysis 2  αλλά όχι σε υψηλά γραφικά...! θέλω την γνώμη σας και να μου πείτε κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά! ευχαριστώ!  :) :) 

  3. Καλησπέρα.... όταν ανοίγω τον Η/Υ μου πετάει το error "Η τελευταία προσπάθεια συνέχισης του συστήματος απο την προηγούμενη θέση του απέτυχε. Να γίνει νέα προσπάθεια συνέχισης: (και έχει δύο επιλογές)

    1. Συνέχιση επαναφοράς συστήματος

    2. Διαγραφή δεδομένων αποκατάστασης και μεταβίβαση στο μενού εκκίνησης.

     

    το θέμα είναι οτι ενώ κανονικα δουλεύει τ ο πληκτρολόγιο την στιγμή που εμφανίζεται αυτό το μήνυμα νεκρώνει!

     

    Καμία ιδέα???

  4. mia erwtisi, enas filos mou me eipe oti yparxei sto net kiklofori mia photo me kapion politiko pou itan me tin oikogeneia tou kai tin stigmi pou ton skotonan vgeike auti i photo me ton dolofono....exeis kapios kanena link? eyxaristw!

×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock