Jump to content

Arjen007

Members
  • Posts

    24
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Posts posted by Arjen007

  1. όπως και να έχει, να είσαι προσεκτικός  σε τέτοια θέματα και να ενημερώνεις την εταιρία σου για οτιδήποτε όπως διακοπή κτλ...

     

    τελικά τους έχω στήλει την τυαυτότητα μου σε e-mail. τι κάνω τώρα;

  2. νομίζω με paypal πλήρωσα. δεν είμαι και 100% σήγουρος γιατί το pc το πλήρωσε ενας φιλος μου. αλλα απ'ότι θυμάμαι δεν μου ζητήθηκε ούτε ταυτότητα.

    Μόνο τα στοιχέια μου έδοσα

  3. me ti pliroses?

     

    an pliroses me paypal den trexei mia

    νομίζω με paypal πλήρωσα. δεν είμαι και 100% σήγουρος γιατί το pc το πλήρωσε ενας φιλος μου. αλλα απ'ότι θυμάμαι δεν μου ζητήθηκε ούτε ταυτότητα.

  4. νόμιζα πως αμα σταματήσω να πληρώνω κλείνει ο server και σταματάει εκεί το θέμα. Μετα απο κανα μήνα μου έρχετε γράμα απο γερμανία και λεεί οτι χρωστάω. Τους έστηλα e-mail και τους είπα πως θέλω η συνεργασία μας να σταματήσει εδώ. Μου έστειλαν ενα link να μπώ να πατήσω ακύρωση της σύμβασης. Τώρα μπήκα και βλέπω πως μου βάλανε κι άλλο μηνιάτικο.

  5. Γεία σας, είχα σηκώσει τον server μου στο webtropia. πλήρωσα τον πρώτο μήνα, πλήρωσα και τον δεύτερο μήνα, και μετά τα παράτησα. τώρα με κυνηγάνε να πληρώσω, ενώ έχω πάνω από δύο μήνες που τα παράτησα. τι μου προτείνετε;

     

  6. Γιατι πιστευετε οτι θα τον πιασουν κοροιδο; Και γιατι να βρει τον καταληλοτερο; Ο τροπος που ψαχνει δειχνει την αξια του server του και ποσο τον ενδιαφερει να ειναι αξιολογο ατομο.

     

    Βρες καποιον που να εχει ορεξη, δωστου λιγα permissions και tsiou!

    dEvilKinG θες να μπεις εσύ;
  7. Γειά σας, έκανα compile το frozen κανονικά χωρίς errors και μόλις έτρεξα τo registergameserver μου έλεγε οτι το java δεν αναγνωριζεται ως εξωτερική ή εσωτερική εντολή

    μετα έκανα compile το aCis και μου έβγαλε error στο build και έλεγε could not find class javac1.7... Κατι τέτιο.

  8. Γειά σας. Θα ήθελα όποιος μπορεί μέσω teamviewer να μου κάνει τα βήματα ένα ένα για να ανοίξω interlude server. Δεν θέλω να μου περάσετε κώδικες απλά να μπορώ να επεξεργαστώ το pack μόνος μου. Εφόσον δω αποτέλεσμα θα υπάρξει και πληρωμή.

×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock