Jump to content

Godless

Members
  • Posts

    3
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Everything posted by Godless

  1. Μια φορα ηταν ενας πιθηκος που τον ελεγαν Ρορι. Ζουσε με μια οικογενεια που τον αγαπουσε πολυ παρολο που τα εκανε ολα μανταρα. Μια μερα, ο Ρορι χτύπησε καταλαθος το κουδουνι της εξώπορτας και ολοι νομιζαν πως το έκανε επιτηδες. Ετσι του εδωσαν μια μπανανα. Ε, τοτε πια ο Ρόρι νόμιζε πως ήταν μια ιδιοφυία. Και μια μέρα ακουσε τον ιδιοκτητη του να λέει. "Χαλασε το αμαξι μου." Ετσι, το πρωτογονο μυαλο του Ρόρι σκαρφήστηκε ένα σχέδιο. Και να τι βρήκε. "ΡΟΡΙ... ΦΤΙΑΞΕΙ... ΑΜΑΞΙ" Ο Ρόρι δούλευε μέρα νύχτα και για να μην πολυλογούμε το αποτελεσμα δεν ήταν ενα φτιαγμένο αυτοκινητο. Στο τελος ο Ρορι ειχε πάρει ενα πολυτιμο μάθημα: Ο Ρόρι είναι πίθηκος. Και οι πίθηκοι δεν φτιάχνουν αμάξια. Ετσι ο Ρόρι τυλήχτηκε στα σπέρματα και στις φλόγες.
  2. Τα παιδια μου είναι απο τον προηγούμενο γαμο της γυναίκας μου, οκ?
  3. Καλησπερα, φιλοι μου. Θα ήθελα να σας αφηγηθω τι μου συνεβει πριν κατι χρόνια. Είναι μια ιστορια αληθηνή που δεν νομίζω οτι θα ξεχάσω. Με συντροφέβει πάνω απο 40 χρόνια και ελπίζω να συντροφέβει και τα παιδιά μου οπως και τα εγγόνια μου. Ήμουν μόλις 16 χρονών. Ήμουν πολυ κοινωνικός και είχα πολλούς φιλους που με αγαπαγαν όπως τους αγαπούσα και εγω. Ξεχωριχε όμως ενα ατομο. Ενα κορίτσι. Την έλεγαν Ελένη. Ήταν συνομήλικη μου και πήγαινε την ίδια τάξη με εμένα. Καναμε συνέχεια παρέα. Μοιραζόμασταν τα μυστικά μας και περνούσαμε σχεδόν ολο τον ελεύθερο χρόνο μας μαζι. Παρόλο που ήταν κορίτσι είχαμε πολλά κοινα ενδιαφέροντα. Της άρεσε να βλέπουμε τσοντες με πιθήκια μαζι, να παίζουμε ποδοσφαιρο, να παίζουμε με κούκλες, κτλ. Για κάποιο λόγο όμως τα άλλα παιδια δεν την συμπαθούσαν. Εμένα μου φαινόταν πολύ περιεργο αυτο διότι την θεωρούσα πολυ όμορφη και πολύ έξυπνη. Παρόλο που λέγαμε όλα τα μυστικά μας υπήρχε κάτι που δεν της το είχα πει. Μου άρεσε τρελα. Ώρες ώρες καθως ηταν σκυμμένη σκεφτομουν να της τον βάλω σιγα σιγά. Ομως δεν είχα το θάρρος να το πω. Φοβόμουν μήπως καταστρεφα την φιλία μας. Μεχρι εκείνη την μέρα. Πήγα στο σπίτι της μαζί της για να παίξουμε κανένα επιτραπέζιο όπως τον ελεφαντούλη. Μου είπε πως θα ήμασταν μόνοι διοτι οι γονείς της είχαν πάει να κλέψουν μια εκκλησία που ήταν εκεί κοντά και να κάψουν(!) τους παπαδες. Το δωματιό της ήταν στον δεύτερο όροφο. Για αυτό ανεβήκαμε της σκάλες και πήγαμε κατευθείαν στον δωματιό της. Με το που μπήκαμε πήγε και κλείδωσε την πόρτα. Δεν την είχε ξανακλειδώσει την πόρτα ποτέ ενω ήμασταν μαζι οποτε αρχησαν να μου περνάνε διάφορα απο το μυαλό. Ο πεοντάς μου άρχησε να μεγαλώνει. Ταυτόχρωνα όμως είχε την τάση να μικρύνει διότι είχα ανχωθει. Αρχησα να ποναω και το πέος μου άρχησε να πετάει αίμα. Τρομοκρατημένος, άρπαξα ενα μαχαίρι και της καρφωσα στο λαιμό. Τότε σκεφτηκα αυτη είναι η ευκαιρία μου. Επιτέλους θα της το βάλω. Έβγαλα το πέος μου και αρχησα να το χώνω στα πλαδαρλά κωλομερια της καθώς τα λοίπη σταζανε απο τις μασχάλες της. Όμως σταθηκα για μια στιγμή. Σκεφτηκα τι κανω εκει πέρα αυτη είναι η κολλητη μου που εξαιτίας μου μπορεί ανα πάσα στιγμη να πεθάνει δεν πρέπει να το συνέχισω αυτο. Γι'αυτό τον λόγο όρμηξα στο σκυλί της φίλης μου. Το γύρισα ανάσκελα και αρχησα να το γ***** με μανία. Κατι μέσα μου μου έλεγε πως και αυτο λάθος είναι. Ομως τίποτα δεν με σταματούσε πια. Το γ****** και το γ***** τόσο άγρια που ο πέοντας τυλήχτηκε στις φλόγες μαζί με το σκυλί. Πανικόβλητος, εβγαλα το μαχαίρι απο τον λαιμό της Ελένης και εκοψα τον πέοντα μου. Εκρυψα γρηγορα τον πεοντα, την ελένη και τον σκύλο μεσα στον βόθρο και εφυγα χαρουμενος προς την δύση του ηλίου και ήξερα πως σύντομα μια καινουργια περιπέτεια θα ξεκινήσει!
  4. Hello there, my name is Godless and in my free time I burn goats alive. Here, in Zibabwe we have plenty of goats. I wish I have a great time, here. Regards.
×
×
  • Create New...