Jump to content

[guide]To FBI και η NCsoft κλείνουν illegal Lineage II servers [DONATE]


Recommended Posts

Δελτίου τύπου απο τη NCsoft®

απόδοση: BEACON Multimedia SA

 

 

Μακροχρόνια έρευνα οδήγησε στην έκδοση ενταλμάτων έρευνας και σύλληψης.

 

Οι πράκτορες του FBI σε συνεργασία με τα ανώτερα στελέχη της NCsoft's® Βορείου Αμερικής, έκλεισαν επιτυχώς μια επιχείρηση με παιχνίδια υπολογιστών που θεωρήθηκε ότι έβγαζε κέρδη από παροχή μιας ψευδούς υπηρεσίας στους παίκτες του. Η επιχείρηση έκλεισε μετά από πολλές έρευνες και ανακρίσεις, οι οποίες διεξάχθηκαν σε πολλές πόλεις από την Καλιφόρνια έως την Βιρτζίνια....

 

Εντάλματα έρευνας εκδόθηκαν επίσης και για τους ιδιοκτήτες του σέρβερ L2 Extreme. Ο L2Extreme παρείχε στους χρήστες του μη εξουσιοδοτημένη χρήση καθώς και τον κώδικα σύνδεσης με το παιχνίδι Lineage® ΙΙ. της NCsoft. Διακόπηκε άμεσα η λειτουργία του L2Extreme και έγινε συλλογή περαιτέρω στοιχείων κατά τη διάρκεια της έρευνας.

 

Το FBI εκτιμά ότι ο L2 Extreme έχει πάνω από 50,000 ενεργούς χρήστες εγγεγραμμένους στις υπηρεσίες του. Η NCsoft εκτιμά ότι οι οικονομικές απώλειες και ζημιές που υπέστη εξαιτίας της λειτουργίας του server, ανέρχεται σε εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

 

Ο L2 Extreme διαφήμιζε στην ιστοσελίδα του, www.l2extreme.com, ότι περισσότεροι από μισό εκατομμύριο παίκτες είχαν εγγραφεί για να παίξουν το παιχνίδι.

 

“Εταιρίες όπως αυτή, εξαπατούν κυρίως πελάτες με το να κλέβουν εταιρίες όπως η NCsoft,” λέει ο Matt Esber, δικηγόρος της NCsoft North America. “Στο τέλος, αυτές οι απώλειες επηρεάζουν την εξυπηρέτηση των πελατών μας, την ανάπτυξη των προϊόντων, τις λειτουργικές διαδικασίες και αναπόφευκτα την κοινότητα των παικτών μας, οι περισσότεροι από τους οποίους προσπαθούν να παίξουν τα παιχνίδια νόμιμα. Η ομάδα των ανθρώπων αυτών, κατέβαζε το Lineage II software από τους δικούς μας servers, κοστίζοντας μας κοντά στο ένα εκατομμύριο δολάρια σε χαμένο bandwidth, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.

 

“Προβήκαμε σε αυτήν την ενέργεια γιατί πιστεύουμε πρέπει να υπερασπίζουμε την πνευματική ιδιοκτησία, που με τόσο κόπο δουλέψαμε να δημιουργήσουμε. Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με τον επιμελή τρόπο που δούλεψε το FBI μαζί μας, έτσι ώστε να έρθει αυτή η υπόθεση στην παρούσα κατάστασή της, και θέλουμε οι πελάτες μας να καταλάβουν ότι θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε αντίστοιχες λειτουργίες στο μέλλον, έτσι ώστε να διατηρηθεί η ακεραιότητα όλων των παιχνιδιών της NCsoft.”

 

Η έρευνα για τις δραστηριότητες του L2Extreme συνεχίζεται.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΡΆΦΕΙ Ο/Η NASDUCK

Link to comment
Share on other sites

Χρησιμοποιουσε l2j η l2off ο extreme?

Gia na ginetai tosh fasaria.. logika L2Off tha exoun... giati to "L2Java" einai free for all .... to leei kai edo.

 

Η ομάδα των ανθρώπων αυτών, κατέβαζε το Lineage II software από τους δικούς μας servers

 

 

EDIT:Dld den mporo na katalabo... giati apofasise na kanei tetia kinish meta apo tosa xronia.. ?Ama to ekane 3-4 xronia prin tora den tha epernan to tharos na ftiaxnoun illegal L2 Servers me L2Off orismenes fores kai L2j :/

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ειλικρινά που το ξεθάψατε αυτό το πράγμα . Αυτό έγινε στον παλιό τον Extreme πριν 3-4 χρόνια ... Και απ'ότι ξέρω δεν έκλεισε κανένας άλλος server μέχρι σήμερα .

Link to comment
Share on other sites

kai dn nomizoume oti tha ksanagini..

Σιγα μην ασχοληθει η ncsoft με το L2 τωρα ρε....

 

@ Author

 

[Guide] ?

Link to comment
Share on other sites

Σιγα μην ασχοληθει η ncsoft με το L2 τωρα ρε....

 

@ Author

 

[Guide] ?

 

 

E nai gt na Asxolithi exi kalitera pragmata na kani teleftea new games ktlp ;) to l2 xalase

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...