mikrosgiwrgakis.com Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 kai egw feugw aurio kiolas :D ade kales diakopes re!!! Quote
NotAbastard Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 na se patisi treno. ελα κοψ' Χανιά ε? Πουλάκι μου. Κι εγω Κρήτη θα είμαι, αλλα εσυ θα μπανιαρίζεσαι στη Γιωργιούπολη (ANEΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ , ΝΑ ΠΑΤΕ) κι εγώ θα γράφω διαγωνίσματα Quote
kr1n0s* Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 ελα κοψ' Χανιά ε? Πουλάκι μου. Κι εγω Κρήτη θα είμαι, αλλα εσυ θα μπανιαρίζεσαι στη Γιωργιούπολη (ANEΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ , ΝΑ ΠΑΤΕ) κι εγώ θα γράφω διαγωνίσματα ti diagonismata kalokairiatika? Quote
xTheVioLaToR Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 ελα κοψ' Χανιά ε? Πουλάκι μου. Κι εγω Κρήτη θα είμαι, αλλα εσυ θα μπανιαρίζεσαι στη Γιωργιούπολη (ANEΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ , ΝΑ ΠΑΤΕ) κι εγώ θα γράφω διαγωνίσματα Πλατανια παω...καλα θα περασω λογικα :D:D καλα να γραψεις ρε φιλε Quote
Gozilla Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Πλατανια παω...καλα θα περασω λογικα :D:D καλα να γραψεις ρε φιλε Πλατανια παω...καλα θα περασω λογικα :D:D καλα να γραψεις ρε φιλε o platanias ine mia ka8ara turistiki perioxi iparxei kai ena block pou ine clubadika me organomenes paralies mazi names - ammos k ilios - okeanos - villa mercedes Quote
Xplicit7 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Πλατανια παω...καλα θα περασω λογικα :D:D καλα να γραψεις ρε φιλε Θα φροντίσω εγώ για την καλοπέρασή σου ! Quote
Λευκός_Μάγος Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 ελα κοψ' Χανιά ε? Πουλάκι μου. Κι εγω Κρήτη θα είμαι, αλλα εσυ θα μπανιαρίζεσαι στη Γιωργιούπολη (ANEΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ , ΝΑ ΠΑΤΕ) κι εγώ θα γράφω διαγωνίσματα Γεωργιουπολη εχω παει 2 φορες, στο Porto Bello Royal εμενα Quote
私は憎しみで駆動しています。 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Γεωργιουπολη εχω παει 2 φορες, στο Porto Bello Royal εμενα Αύτο δεν είναι στην Κω ; Quote
NotAbastard Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Γεωργιουπολη εχω παει 2 φορες, στο Porto Bello Royal εμενα Εμείς πάμε στην παραλία όπου χύνεται το ποτάμι - ανεπανάληπτη εμπειρία φίλε , το νερό είναι εκπληκτικά κρύο. Κι αν πάς εκεί ακριβώς που χύνεται, το νερό είναι τόσο κρύο πού νίωθεις όλο σου το σώμα να πονάει. Κι έχει μια γέφυρα εκεί και πάμε και κανουμε τούμπες ;p Quote
JuStAGaMe Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Εμείς πάμε στην παραλία όπου χύνεται το ποτάμι - ανεπανάληπτη εμπειρία φίλε , το νερό είναι εκπληκτικά κρύο. Κι αν πάς εκεί ακριβώς που χύνεται, το νερό είναι τόσο κρύο πού νίωθεις όλο σου το σώμα να πονάει. Κι έχει μια γέφυρα εκεί και πάμε και κανουμε τούμπες ;p An boutikseis apotoma se pagwmeno nero mporei na patheis anakopi. Quote
NotAbastard Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 An boutikseis apotoma se pagwmeno nero mporei na patheis anakopi. Μόνο ανακοπή? Εκεί πέρα πονάνε τα κόκαλα σου! Αλλά έχει τρελή φάση όταν έχεις πρώτα βουτήξει στο κρύο νερό της θάλασσας, γιατί όσο να ναι συνηθιζει ο οργανισμός Quote
Λευκός_Μάγος Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Αύτο δεν είναι στην Κω ; Μαλακια ειπα, Vantaris Palace , περσι ημουνα Κω και μπερδεφτηκα χαχα Quote
Recommended Posts